Какво още чакат Юнкер, Меркел, Туск, Шулц за да си подадат оставките ?

На къде смятат ще тръгне Испания с радикалната лява партия Подемос,втора в последните  проучвания на общественото мнение и  подкрепяна от 25,6%?

Не виждат ли накъде са тръгнали няколко от най-развитите области на Италия? Не разбраха ли как кандидатите на евроскептичното движение „Пет звезди“,спечелиха изборите за кмет в Рим и Торино.

Популярността на партията нараства  и шансовете за референдума в стил Brexit, които растат.

Спешно е нужен нов договор за ЕС,в който националните държави да са на преден план.Най-виновната Ангела Меркел изказа само разочарованието си от решението на британците  определяйки го като „удар“ за Европа и нищо повече.

Не разбират ли Юнкер,Меркел,Туск,Шулц,че са основните виновници,че никой вече не е съгласен с безумните брюкселски бюрократи и слабите лидери на Франция и Германия?

Докараха Великобритания до разпад,заговори се за референдуми за излизане от Великобритания в Шотландия и Северна Ирландия.

Американските наказателни бригади наляха масло в огъня – Standard and Poor,s съобщи, че рейтингът на Великобритания „вече е несъстоятелен“,а   Fitch и Moodys понижиха доскоро отличния ААА рейтинг на Великобритания.

Безумните регулации, които  оплетоха държавните от ЕС,трябва да бъдат премахнати. Вместо глобализма и пълната интеграция да се върне суверенитета,защото в противен случай и други държави ще си го вземат сами.

Всякакви заплахи и трикове се използват  и срещу Каталуния-докога?

„Демократични процедури“ бяха приложени и във Франция срещу печелещия изборите Национален фронт на Марин льо Пен.

Днес Марин Льо Пен призова всичките страни от ЕС да последват примера на Великобритания за референдум относно членството си в ЕС.

Льо Пен  иска Франция да напусне ЕС, защото страната ѝ „има хиляда пъти повече причини” да напусне европейската общност, отколкото Великобритания.Тя е убедена, че ЕС носи отговорност за високото равнище на безработицата в страните-членки, слабия икономически растеж и неконтролируемата миграция.

„Това, което искам, е референдум и за Франция”, каза тя.

А Оланд е на четвърто място за следващите избори.

Facebook коментар