INDEPENDENCE DAY: UK каза СБОГОМ НА ПАРАЗИТЕТЕ ОТ ЕС И МЪРЗЕЛИВИТЕ БЮРОКРАТИ

Мрачните прогнози на анализаторите се сбъдват. Великобритания е на път да напусне голямото семейство на EС.

Според последните резултати в избирателните секции в Уелс, както и в Йоркшир и Хъмбър са гласували за напускане на ЕС, предава Reuters.

Само 48,22% са дали вота си за оставане в Съюза, докато 51,78% са подкрепили брекзита. Причината за този резултат е, че в тези две части на кралството се чувства липсата на стабилност и заетост, заради наплива на мигранти от Източна Европа и държавите от Третия свят.

Британският консерватизъм на крайната десница и евроскептиците победиха сълните лейбаристи и партията на премиера Дейвид Камерън.

Ново Bitmap изображение

Ето така гласуаха на Албиона …

Лондонското сити гласува за запазване на отношенията между Великобритания и Европейския съюз, предава BBC. Общо 3 312 граждани са подкрепили британското членство в Общността, докато в полза на брекзита са гласували 1 087 души. Най-малко четири милиона души в британската столица са гласували на истоическия референдум, който се проведе в четвъртък. Това е най-високата избирателна активност в британската столица от общите избори през 1950 г., когато до урните отидоха 80 % от избирателите.

 

По същото време цената на барел Брент падна с 5 %, а цената на унция злато скочи до 50 щарски долари на фона на предварителните резултати от британския референдум.

Facebook коментар
Сподели