Metro: Невиждаща ясновидка, която предвиди 9/11, цунамито на Боксинг дай и Ислямска държава, също ‘е успяла да види Брекзит’

След като английският таблоид ‘Сън’ публикува пророчествата на баба Ванга за Европа, след това и най-големия вестник разпространяван безплатно в Лондонското метро писа за нашето светило Ванга.
Metro: Невиждаща ясновидка, която предвиди 9/11, цунамито на Боксинг дай и Ислямска държава, също ‘е успяла да види Брекзит
Невиждащата гадателка , чийто последователи твърдят, че е видяла 9/11, цунамито на Боксинг дай и Ислямска държава, също е видяла и друг апокалипсис – Брекзит.
Баба Ванга, която почина през 1996 на 86 години, предвиди че Европа ще ‘спре да съществува’ до края на 2016, пише ‘Metro’.
Тя е позната като ‘Нострадамус на Балканите’ поради вероятни 85% успешни гадателства.
Ванга предвижда война, по време на която ‘Мюсулманите ще използват химическо оръжие срещу Европейците’ и предвижда мюсюлмански халифат с Рим като негов център до 2043.
Казват, че Ванга е записала че Европа ще бъде оставена като ‘изоставена страна напълно без всякаква форма на живот, пише английския вестник ‘Metro’.
Отново, въпреки че малко съмнение е позволено: Ванга също е пророкувала, че Третата Световна Война ще започне през 2010, и че България ще влезе в Световното първенство по футбол през 1994, циатат от вестник ‘Metro’.

Facebook коментар