Божидар Димитров: Да пердашим исляма по динковски начин и в европейски мащаб

„Ислямът не е религия, ислямът е политическа доктрина, той се стреми към власт в целия свят – именно стремежът към светска власт го изключва от списъка на религиите“, заяви пред bTV директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров.

Според него български и чужди политици не могат да вникнат в същината на проблема с „тази ислямска инвазия в Европа”. Решението му по негови думи е: „Изключваме исляма от списъка на религиите и започваме да го пердашим по динковски начин и то в общоевропейски мащаб”.

Димитров допълни още, че не може да се очаква от всички мигранти да спазват законите в Европа, защото „идват от държави, които не ги е имало преди 50-60 години, те и прадедите им не знаят как да бранят всяка ливада, не знаят какво е Ахелой, Айзенкур, Сталинград”. По думите му те идват от държави, чиито граници са „чертани с ножица” и с чиято независимост народите им нямат нищо общо.

„Трябва да им внушим чувство за родина”, призова Божидар Димитров, като предложи те да бъдат покръствани и да бъдат изпращани в трудови лагери, за да придобият различни умения.

Източник: СВОБОДНО СЛОВО

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *