Българин учил при възрастна тайландка лечител развива успешен бизнес в София

Изпратено специално за Чуждоземец. 


Казвам се Тихомир, Духовното ми име е Назар-Захир,и двете думи излъчват Светлина, Смях, Страст, Екзотика и много Любов….това съм Аз самия….

Аз Съм роден в село Светлина, макар самото раждане да е билo в болницата на близкия град – Тополовград.. Самият аз съм потомък на два Български рода- които от събирането им за миг сътвориха две прекрасни създания-сестра ми и мен. Единия е от планините Странджа, другия в северна България -село Стубел. От Севера взех силния си дух и темперамент, бохемския си нрав, а от Юга взех жаждата за развитие,неподчинение и усет към красотата. Израснах силно свързан със земята, билките, животните и това ме обогати по неповторим начин. Спомням си как захилен по цял ден тичах бос и се калявах под лъчите на жаркото слънце. Още от малък харесвах много чистотата и определено ми правеше впечатление ако я срещнех. Баща ми е човек , който от силните си емоции и големите предизвикателства се отдаде на алкохола, но дълбоко в себе си е добър човек с много фина Душа, майка ми обожаваше цветята ,беше трудолюбива и държаща на честността.

Така израснах сред природа и благородни хора, бях възпитан да бъда непринуден и да се държа с хората-както искам и те да се държат с мен.От малък мечтаех да се занимавам с интериорен дизайн и много често четях литература …за древните стилове и новите течения.Още повече ми се изясни като срещнах моята небезизвестна учителка- Ина Май Джар, още в момента в който я видях знаех, че тя ще ме въведе в тази материя –Фън Шуй. Моето лично мнение е, че един дом не е задължително да е претъпкан със скъпи и ненужни вещи, а да е направен с вкус и Любов …хората които живеят там да се чувстват щастливи и ”у дома си” !!!

Завърших първо ниво-„Школата на формите” и след почти две години и второ ниво”Школата на компаса”, като успоредно с тях с голям интерес се образовах от духовни учители като:

Иисус Христос, Буда, Мохамед, Руми Рубаи, Омар Хаям, Петър Дънов, Йогананда, Ванга, Четиринадесетия Далай Лама, Бабаджи, Руми Рубаи и много други…..

С радост усетих, че много добре правя Коректори за дома и градината с полускъпоценни камъни и естествени материали, както и лични Амулети-освен с материя ги ”зареждам„ и с енергийни спирали, които оказват благотворно влияние на собственика им. Третото ниво получих сам в медитация –Рейки Майстор,но определено правих рейки на много близки хора-сега на всеки, който има нужда от Божествената помощ може да ме потърси. Лечението с Божествена Лечебна Енергия е уникално изживяване, за което е нужно Лекуващия да бъде деен и изпълнен с Вяра и Постоянство .

Самия сеанс е строго –индивидуален и трае според степента на лечение, като боравя с кристали, полускъпоценни камъни, музика и аромати .

15934536_10154961479424433_1871415069_n
Самото понятие Фън Шуй не е просто да поставиш огледалото на правилното място и готово…а да повярваш с позитивизъм и да се заредиш с Любов…самото движение е по-скоро опредметяване на намерението. Ако с насмешка правите тези промени ще постигнете само триизмерен ефект..нищо повече.

Затова и водя Фън Шуй лайф стайл..защото наистина това е начин на живот, а не заучени неща и най-красивото, е че всеки път може да е различно и интересно…като Космоса или Човешката душа. Откакто се помня се грижа за хората, дори като им сервирам го чувствам и винаги заспивам с усмивка и благодарност към Всевишния, че денят ми е бил богат на плодоносни дела.

През 2014 година приех предизвикателството да се грижа за тайландски ресторант в Поморие и така се срещнах с Чания –тайландка, която е потомствен лечител и нейния съпруг – Пламен. Те са създали салон за Тай-Лечителски Терапии, като са добавили и собственоръчно приготвени мехлеми и мазила, които да спомагат за по–доброто Лечение и полезно въздействие върху Духа и Тялото. От началото на май започна моята специализация при тях .

Тук е мястото да им БлагоДаря за търпението ,грижите и знанията които ми дариха .

15910413_10154961482679433_946756449_nЗавърших Първо ниво на Тай –Масаж на школата Chiang Mai при Учителя Калин Ненков в София и продължих да надграждам Уменията си под зоркото око на Лечителката Чания .

В началото на септември се завърнах в София и основах Студио Light Temple, което е съчетало Източната мъдрост ,чар и грижа за всеки човек който има нужда от грижи за неговото Здраве/Красота /Спа/.

 

От наблюденията ми досега –комбинацията от канализиране на Лечебна Енергия и Тай-Терапия едновременно дава Прекрасен ефект. Съчетах уменията си и се получи моя стил –Енерго-лечение, Тайландски елементи, кристало и ароматерапия. Чувствам себе си, когато ръцете сами започват да се движат и да „напипват„ проблемната зона.

Уча се всеки изминал ден, всяка секунда и с радост споделям наученото и опита ми .

Чувствам се достоен Лечител и с голямо вдъхновение съм готов да помогна на всеки човек, който има нужда от съвет, лечителска помощ и грижа за здравето на тялото и невидимите му тела.*


За контакт 0878 606 891

Страница  Тихомир Първанов терапевт – Tihomir Parvanov therapist


*Безплатно публикувана статия

Facebook коментар