Българче на 17 години създаде уникално видео, което ни кара да се чувстваме добре. Благодаря!

142352

Младо момче от София Крис Захариев създаде уникално видео, коeто ни кара да се чувстваме добре.

Ето какво казват за него:

Gergana Kabaivanova
Хей хора, вече бях започнала да се отчайвам, че влиянието на YouTube влогърите тотално ще съсипе ценностите на моите момчета, и ето че тази вечер Никола откри Chris Zahariev. Алилуя, родители! Той е тук – здравомислещ, ерудиран и свеж. Надеждата за пробуждане на тийнеджърското съзнание 🙂 Да го подкрепим. Да го споделим щедро, за да стигне до повече от тях.
… Сори, Емчо Конрад! Не си актуален вече!
Galina Ivanova
Браво Крис ! Клиповете ти са изпълнени с мъдрост, красота, мисъл и доброта. Възхищавам се на таланта, креативността и мирогледа ти ! Светът има нужда от такива специални хора, като теб ! 🙂
Калоян Павлов
Това видео е направено от умен, разумен и добър човек!! БРАВО КРИС! ТОВА ВИДЕО ПОКАЗВА НАЙ-ГОЛЕМИЯ НИ НЕДОСТАТЪК, И ТИ БЛАГОДАРЯ, ЧЕ СИ НАПРАВИЛ ТОЗИ КЛИП ЗА ДА НИ ПОМОГНЕШ ДА ГО ПРЕВЪЗМОГНЕМ!!!
Mariana Mateva
Определено това видео отвори нова врата в моите разсъждения и начин на мислене. Благодаря ти за възможността да погледна на нещата по различен,по-добър начин! 🙂
Ninka Toneva 
Човек… Разплака ме още на “щастие” ??? Велик си просто! Не мога да повярвам, че момче на твоите години разсъждава така… Благодаря! ❤ Благодаря, че ми вдъхна надежда, че нещата могат да се оправят! ❤ Благодаря! ❤
Благодаря!

 

Facebook коментар
loading...

22 КОМЕНТАРИ

 1. Уникално! Благодаря! Разплака ме! Аз благодаря: за живота и за хората като теб, Крис.

 2. Бъди все такъв!Ти и връстниците ти!Повече БЛАГОДАРНИ! По-малко материални!

 3. Благодаря ,аз съм щасталива и благодаряна , а ме накара да се усмиквам ,все повече и дълго !!!

 4. Чудесен клип и същевременно толкова реален! Поздравления за клипа и за мисленето!
  Само, че бързичко да си поправиш грешната дума – “съЗтезание”. Благодаря и бъди все така благодарен 🙂

 5. Интересен поглед върху живота. Обаче къде остават другите важни неща? Ако тръгнеш да благодариш за нещата които имаш по рождение като слуха и зрението или пък за нещата за които ти се налага да се бориш всекидневно като храната и “вкъщи”-то, ще ти остане ли време за надежда? а за любов? ами за самоусъвършенстване? О да благодарността е изключително важна, но благодарността към хората които ти помагат, които са до теб в живота които те обичат, към тези които не се опитват да те ограбят от елементарните ти човешки права. Няма да засягам темата за бога, ама интересно ми е трябва ли да съм благодарен на управниците ни за положението в което е България? Ето те ми позволяват да гледам (по телевизията примерно постоянно показват колко възрастни хора за убити за една пенсия или умрели от глад. защото пенсиите им не стигат и за храна даже, колко други ужаси се случват по улиците, как добре си живеят хората с власт и какви коли карат) позволяват ми и да слушам (как плаче майка ми когато няма нищо за ядене вкъщи въпреки че работя и тя получава пенсия) позволяват ми също и да дишам и дори не са ми наложили данък върху това. Хайде да не задълбавам, че мога така и книга да напиша. Пак ще кажа благодарността е важна част от щастието, но благодарността към тези които заслужават, няма нищо лошо във вярата, но вярата в Бог не означава че трябва да си затваряш очите за всичко останало от живота.

  • И аз гледам БНТ, която, както и другите ТВ-та, предпочтат да изтъкват на преден план най-лошото от живота, в частност на РБ. Сякаш целта е да се насажда негативизъм към всеки и към всичко. Защо ли? Аз съм благодарен на Всевишния, който и да е Той, каквото и де е името Му, благодарен съм и затова, че дарява човечеството с хора като Крис. Руради, можеш ли да ми припомниш кога е последно починал българин от глад? Ходил ли си в Париж? Ако не намери начин, за да видиш просяците и клошарите по централните улици. Сигурно тогава ще си БЛАГОДАРЕН, яе това го няма у нас. А Панорама показа бабите от село Сладунче, една от които държеше смартфон, за какъвто не си и мечтая. Коменар нямаше…

 6. Прекрасно е! Гордея се, че има такива деца. В техните и в нашите ръце е общото ни бъдеще, затова съм оптимист. Защото с такива разсъждения ще успеем. Защото всички сме тук и сега, и МОЖЕМ да направим нещо. Всеки, колкото може. Но със сърце и любов, и с благодарност…

  • Защото това момче има усет за неща, за които Вие си нямате елементарно понятие.

 7. Браво, има надежда за България. Дано все повече млади хора да виждат щастието в малките неща, благодарността и любовта, а не в парите, дрогата и секса за една нощ. Разликата е огромна, нали? Почти колкото между религия и вяра, но това е много дълбока тема.

 8. Чудесно видео е направило момчето. И е чудесно, че го има този сайт… И тъкмо се канех да го “шерна” във Фейсбук, когато си дадох сметка, че той на практика е анонимен. Сайтът не се списва от “българите в чужбина”, защото те са близо 2 милиона най-различни хора, в най-различни държави. Той се списва очевидно от някакъв малък екип от хора, в някаква определена страна и най-вероштно е спонсориран от някого. Хора, защо не си напишете имената и не кажете нещо за себе си? В противен случай сайтът ви е анонимен. А аз ( и мисля не само аз) по принцип съм подозрителен към такива сайтове. Моля ви да не ме разочаровате!

 9. Blagodaria za spodelenoto! 6tastieto e vutre v nas. Nie mojem da go otkriem opoznavaiki sebe si. O6te edin mlad 4ovek v USA se opitval da go nameri I napisva INNER MATRIX -kak da namerim 6tastieto. Sega ima hiliadi hora koito sa v book clubs na JOEY KLEIN. Gorda sum 4e edno bulgarsko mom4e pokazva krasotata na prosti4kite ISTINSKI ne6ta koito ni praviat naistina 6tastlivi. Dano produljava v su6tia dyh! Lubov I svetlina za tvoita dyha.

 10. Уникално, това Дете символизира бъдещето на България.Това Дете ни показва пътя ,по който трябва да вървим, как да живеем ,за да сме щастливи, колко е важно всичко подарено ни от Бог, и което имаме за даденост. Благодаря !

 11. Много хубаво клипче и гледна точка. Единственото нещо, с което не бих се съгласила, е гледната точка за Господ. Но всеки прави своя избор – дали да е вярващ или невярващ, всеки си остава със собственото мнение, а това си остана клипче, което успя да ме усмихне.

 12. Ами същото може да каже (ако можеше да говори) и едно скромно домашно куче 🙂

 13. Със същите успехи би се похвалило и едно скромно домашно куче, ако можеше да говори…

 14. Крис уникално, уникално е че дори на тази крехка възраст си стигнал до такова прозрение, до тази ИСТИНА. Факт е , че можеби половината население, не успява за цял живот да разбере това 🙂 🙂 🙂

 15. Браво Повдигаш духа на хората 🙂 Трябва да сме благодарни . . и към всеки един около нас да се държим както подобава .

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР