Варна полудя по уникалните български екокъщи на бъдещето

Домът е мястото, където се чувстваме сигурно, уютно и се будим с усмивка! Построяването на мечтаното жилище е сериозна стъпка, резултат от отлична организация и познания в сферата на строителството.
За това трябва да се доверим на професионалисти, които да се заемат със същинската работа. Такива ще срещнете във фирма “ЕкохаусБг, която е със седалище и управление във Варна. Основната й дейност е строителство на сглобяеми къщи от дърво и метал и всички видове довършителни дейности до ключ в цяла България.

Фирмата разполага с работни екипи за всеки етап от строежа или ремонта на вашия дом, офис сграда или вила. “ЕкохаусБг” рачита на амбициозни млади и квалифицирани кадри с дългогодишен опит в строителството в страната и чужбина. Всички предлагани материали са с оптимално качество и са придружени със съответните сертификати за използване в строителството в Европейския съюз.

Фирмата гарантира, че къщите, които предлага, са много по-добри от заводските изработки с панел. Ширината на външните стени достига до 300 мм в сравнение с останалите сглобяеми къщи от 113 мм. Това гарантира висока енерго-икономия и ниски разходи за отопление и охлаждане. Освен това от “ЕкохаусБг”използват иновативни и много ефективни екологични технологии които могат да направят вашия дом напълно независим от Електро и ВиК дружествата и в същото време да са напълно безвредни за околната среда.

Фирмата предлага изграждане на футдаменти (основа за къща), дървени конструкции, покриви, навеси, беседки, басейни, ВиК услуги, Ел. услуги, строителство на сглобяеми къщи, кладенци, термопомпи, соларни керемиди, соларни панели, слънчеви колектори, пожарна система, ековентилация, антиземетръсна система, индивидуален вътрешен дизайн – бутиково изпълнение, изграждане на огради, парапети и портални порти от ковано желязо, видео наблюдение, охранителни сигнализации и оборудване, градинско озеленяване, гръмоотводи, комини и др.

В цената от 500 лв. на квадратен метър за едноетажна къща се включва изработка и монтаж до Акт 16 по БДС. Оттам нататък се предлага услугата по 100 лева на квадрат само за труда, а клиентът си купува цялото оборудване – плочки, ламинат, бои и др.


Плащането става на 7 вноски, според етапа на градежа на Вашия дом по индивидуален план. Срокът на изпълнение е 35 дни до Акт 16  по БДС до 100 квадратни метра.

Ето и какво представлява самата конструкция, която от „ЕкохаусБг” изработват: 
Върху предварително изготвен фундамент се изграждат външните стени от греди 10х10 с минерална вата 10 см между тях. За външна обшивка е монтиран влагоустойчив банд и топлоизолация (10 см, 15-17 кг/м3)+минерална мазилка. Общата ширина на външните стени е=300 мм и височина до 2.60 м. Вътрешните стени са изработени от греди 10х10, шумоизолационна каменна вата между тях, ОСБ + гипсокартон 12 мм. В стенните елементи е вградено гофре за ел. инсталация, изведено до конзола, ВиК до тапа, дограма – ПВЦ бяла, вътрешни врати МДФ, тавански елементи – тип гредоред, състоящ се от греди 12х8 + изолационна вата (минерална) +ОСБ+ гипсокартон.

“ЕкохаусБг” предлага и изграждането на евтина екологична вентилация, която да ви разхлажда през лятото и да топли през зимата с минимални електрически разходи, равняващи се на такива за обикновен вентилатор. Тази ековентилация се поставя под земята, като се вкопават тръби. Използва се температурата на земята, която е постоянна – въздухът влиза отвън, затопля се до определена температура или се охлажда и влиза вътре в къщата. Като екстри фирмата предлага антиземетръсна, противопожарна система, мълниеносна защита и коминни тела от ново поколение.

Важно е да се отбележи, че всички разрешителни и документи до Акт 16 се подготвят от клиента. Фирмата може да съдейства с подготвянето на документи, проекти, чертежи и др.

След изграждането на скелета цялата конструкция се обработва с химикали запазена марка на “ЕкохаусБг”, които гарантират над 200 години живот на дървото.

Можете да се свържете с фирмата на телефон: 0878 780 760.

За контакти:

www.ecohousebg.eu

ЕкохаусБг във фейсбук

Телефон: 0878 780 760

e-mail: st22nko@gmail.com

Източник: Petel

Facebook коментар
(Visited 3 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *