Зейнеб Маджурова вледени родата си от бургаския край!

Репортерката Зейнеб Маджурова изповядва исляма, тъй като е от турски произход и това не е тайна за никого. Красавицата обаче шокира близките си.

Оказва се, че бившата брадърка е забравила голяма част от майчиния си език, пише в. „Таблоид“. Наскоро хубавицата се върнала за кратко в Бургас и установила, че не може да разговаря с родата си по нормален начин.

„Бях забравила доста от турските думи. Опитвах да кажа нещо, но ставаше смесица между български и турски. Нормално е да позабравя някои неща, все пак в София не общувам с нито един турчин, а не бях си идвала в Бургас от няколко години.“ – оправдава се Зейнеб.

Турските й приятели обаче вече я укорявали за всичко това и смятали, че тя просто се е самозабравила. Затова журналистката останала без нито един приятел в родния си град.

Говори се, че Зейнеб Маджурова се гордеела с произхода си, но у дома говорела само на български, тъй като е сгодена за българин. В работата също постоянно й се налагало да говори само на бълг. език.

Близките й започнали все по-често да й опяват да говори на турски език и красавицата се зарекла, че ще започне да чете колкото се може повече книги и вестници в тази насока.

Зейнеб е народно момиче и никога не е криело, че не й е чуждо нищо човешко. Тя винаги е правила впечатление на доста скромно девойче. Затова по всяка вероятност ще си вземе поука и ще започне да се връща по-често в родния край.

В София журналистката се подвизава от 13 години. Тя дойде в столицата заради „Биг Брадър“ през 2004 г. и остана там завинаги.

Зейнеб Маджурова е много общителен човек и вече има един куп приятели в София. Може би е въпрос на време да възстанови контактите си и от морето.

Източник: www.goreshto.net

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 547 - Today Page Visits: 2
SHARE