Преди всяка сватба вълнението и напрежението всичко да е перфектно и изпипано до най-малкия детайл е голямо, но след като младоженците си кажат заветното „да“, може да му се отпусне края. Тогава идва ред и на следсватбената фотосесия, която може да е класическа или екстремна и дори да унищожи скъпата булчинска рокля. Точно това е избрала да направи и Янислава от Царево, която се гмурна със своя избраник в дълбоките води край „Василико“, съобщава Burgasinfo.com.

За отбелязването на церемонията те са наели сватбения оператор Иво Вартанян, който обаче се оказа, че… не може да плува! „Трябва да се прави нещо различно и интересно. Беше ме страх, но знаех, че ако стане нещо младоженеца може да ме спаси. Порязах се на едни миди, в опити да се закрепя за скалите. Аз снимах, ходейки по дъното, но младоженците са гмуркачи и във водата се чувстваха като риби“, разказва за екстремното заснемане Иво.

 

 

Той сподели още, че като малък са ги водили от училище на уроци по плуване в „Младежкия дом“, но треньорката, която е била и негова съседка, го е скъсала на изпита. „На всички дадоха диплома за успешно завършен курс, а на мен ми написаха в документите, че не съм го завършил. Тепърва ми престоят още подводни заснемания обаче, затова сега съм решил да тренирам с камерата да се движа под вода“, добавя Иво. Самото видео е гледано над 6 хиляди пъти за по-малко от 24 часа и има десетки споделяния. Иво Вартанян признава, че не е имал такъв успех със следсватбена сесия до сега.

Източник:plovdivskinovini.com

Facebook коментар
Total Page Visits: 1628 - Today Page Visits: 1