Тази учителка от Бургас взриви мрежата с роклята, с която се появи на изпращането на абитуриентите си (снимка)

Учителка от Химията шашна цялото училище с провокативното си облекло на днешното изпращане на абитуриентите от ПГХТ „Акад. Н.

Д. Зелинский“ в Бургас, пише „Флагман“.

Дамата се появи с тигрови ръкави, пайети и бял чорапогащник. Тя е необходимо да бъде щастлива, че в двора на Химията нямаше модна полиция, тъй като нямаше как да влезе на паметния момент за десетки бургаски зрелостници.

Учителката бе с двама кавалери, които я държаха под ръка и не я изпускаха от око. Тя е класен ръководител на единия от завършващите дванайсти клас ученици. Колежки на рижавелката казаха, че тя е изключителен специалист и била купонджийка, с весел характер и благ нрав. Явно е проявила чувство за хумор при избирането на днешния си тоалет.

Дванайсетокласничките от Химията определено бяха заложили на късите рокли и черния цвят. Изпращането е денят, в който има място за провокация, за въображение и екстравагантност, но натрапването на определена визия, накара присъстващите в двора на училището да направят асоциация между пеперудките и розовите феерични материи с класическия чалга стил.

Сред завършващите имаше и такива, които познаваха езика на модата и се бяха облекли стилно. Момчетата, за разлика от своите съученички, се появиха в елегантни ризи и панталони, а за допълнителен аксесоар бяха сложили слънчеви очила.

Източник: За Жената

Facebook коментар
Сподели