Карина Николова, позната на българските тийнейджъри като Теди от риалити сериала на Нова телевизия „София ден и нощ”, просълзи социалната мрежа с трогателна снимка, направена в столично заведение.

Кадърът се появи в една от столичните групи във Фейсбук и моментално предизвика вълна от лайкове и коментари. „Виждам тази възрастна двойка доста често и днес реших да ги щракна, защото всеки път ме просълзяват от умиление. Жената е с доста тежка форма на деменция и мъжът й я води в това заведение на Плиска да я нахрани, като не пропуска възможност да си я погали по главата и целуне по челото. Нещо чисто, красиво и истинско в този иначе толкова егоистичен свят. : ))”, написа Карина Николова.

„Дай боже, всеки един да срещне такъв човек в живота си !”, „ Вече няма такава любов. Браво на този мил човечец”,  „Човешко и възхитително”, гласят част от коментарите, които заваляха под публикацията на чаровната брюнетка.   Мнозина я критикуват, че е заснела старците без тяхното знание.

„Ей, защо не бъдете малко по-позитивни и вместо да се чудите за какво да се хванете и заядете, не се вглеждате в красивите неща около вас?! Причини винаги могат да се намерят.. и за едното, и за другото. Всеки сам избира как да гледа на живота”, мъмри ги авторката на снимката.

loading...

Източник: gwoman

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 168 - Today Page Visits: 5