Кобрата спаси живота на младеж, жестоко пребит пред столична дискотека

23-годишен младеж е в кома в тежко състояние след жесток побой в Студентски град в София. Кубрат Пулев случайно е бил в дискотеката и му е оказал първа помощ, като извадил езика на момчето, за да не се задуши, съобщава OFFnews.

Пострадалият се казва Кирил Евгениев Тодоров. Инцидентът е станал около 4:00 часа сутринта. Преди това между момчето и друг клиент в заведението започнала свада. Охраната хванала момчето и го извела извън дискотеката.

Минути по-късно младежът вече бил в безпомощно състояние с огромен хематом на главата, без да диша. Пострадалият е настанен в Окръжна болница “Света Анна” в кома, с тежка мозъчно-черепна травма и белодробна емболия. “Когато дойдох в 4:10 ч Кирил лежеше проснат пред дискотеката”, разказа Васил Радивоев, приятел на Кирил. “Дойде линейка на Спешна помощ и го откара в Окръжна болница. Не съм видял какво се е случило в коридорите на дискотеката в тези минути, докато охраната е извеждала Кирил. Един от клиентите каза, че е видял в ръката на един от охранителите бокс, но тази информация към момента не е потвърдена” каза Радивоев.

Според него по случая в Седмо районно е задържан за 24 часа охранител на име Атанас Събев, а по време на разпитите при следователя тезата на охранителите е била, че Кирил Тодоров сам е паднал и се е ударил.

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *