Колкото по-малко раждате, толкова повече бежанци ще има у нас!

Бежанците няма да ни подминат. Ще започнат да се заселват и тук. Готови ли сме да ги посрещнем? Не става дума за Welcome, минерална вода и плюшени играчки, а като общуване и съвместно живеене”, това попита във Фейсбук Петко Симеоонов.

Публикуваме коментара му, без редакторска намеса

Тези хора са чужди. Чужди са ни!

Питайте всеки българин работил в арабските страни, за да ви разкаже поне за трудовата им култура. Разпитайте и хора работили в черна Африка.
Бежанците няма да ни подминат. Ще започнат да се заселват и тук. Готови ли сме да ги посрещнем? Не става дума за Welcome, минерална вода и плюшени играчки, а като общуване и съвместно живеене.
На битово равнище какво означава мултикултурализъм и политическа коректност? Добре. Ние ще бъдем толерантни къмтях. А как да ги накараме ТЕ да бъдат такива към нас? Чули ли сте някой по някоя медия да ви обяснява това? 


Готова ли е Църквата? А полицията? А училището? 


Добре ще бъде да има национална програма по въпроса, която да бъде институционално, кадрово и финансово обезпечена. Не ги искам, но да сме подготвени!
Да има ШИРОКА ДИСКУСИЯ И ФОРМИРАНЕ НА ОБЩОПРИЕТО МНЕНИЕ.
Запомнете – колкото по-малко раждате, толкова повече бежанци ще има у нас. Ако речете да емигрирате, къде и как ще се скриете от тях? Като станете сам бежанец?.. Хитро.

Източник: epicenter

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *