Любомир Жечев рецитира “Опълченците на Шипка” по случай празника

Любомир Жечев рецитира “Опълченците на Шипка” по случай Националния празник на България – 3 март.

Ето и какво казва той в facebook : 

Преди две години реших, че ще се снимам как рецитирам “Опълченците на Шипка” на Шипка. Отидох следобед, малко преди да се стъмни, но беше толкова студено, че успях да го кажа само 1 път.
Не щеш ли обаче, когато се върнах в колата, разбрах, че звукът от микрофона на камерата не става за нищо, заради силния вятър на върха.
Докато потеглях ядосан към София, започнах да се чудя дали да не се върна и на следващия ден и да опитам пак. Спонтанно реших, че ще пренощувам в Габрово и сутринта се качих отново на Шипка. В крайна сметка събрах достатъчно материал да сглобя това видео – https://youtu.be/ZhijAPqReGo, което сега си гледам и си викам “БАСИ ЯКОТО, добре, че не се прибрах в София” 😊
В скромната ми кариера на YouTuber ВСЕКИ ПЪТ, когато съм се чудил дали да направя някакво усилие, за да заснема видео и впоследствие съм го правил, ВИНАГИ след това съм бил изключително доволен, че съм излязъл от зоната си на комфорт. 🙂
На Националния празник ви пожелавам кураж, с който да натриете носа на страха и притеснението и много взети решения, които да ви накарат да се чувствате щастливи и свободни.
И не забравяйте, че в нас винаги ще има “нещо славно, що гордо разтупва наш’те гърди и чувства силни големи плоди”
Честит празник! 😊

Източник:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *