Страхотен скандал в ефира на БТВ между Перата и Жени Марчева (ВИДЕО)

Страхотен скандал се разрази преди минути в ефира на bTV. Водещата Жени Марчева и Петър Низамов – Перата си спретнаха истински словесен двубой, който се превърна в жестока кавга. Ловецът на бежанци трябваше да коментира как националистите от „Пегида“ са се срещнали с него. Нормален разговор обаче така и не успя да се осъществи.  Водещата на „Тази неделя“ задаваше въпроси, на които Низамов не отговаряше.

„Не е толкова важно това“, отвърна Перата и на въпроса какво работи. Той обясни, че мотивите му и на неговите другари са „свързани с изнасилванията в Кьолн“.

Журналистката се опита да зададе въпрос, свързан със заиграването със страховете на хората.

„Ние не заиграваме със страхове, депутати от чешкия парламент направиха подписка в моя защита“, каза Перата.

На въпрос какво е правила Татяна Фестерлинг в България и в дома му, Перата каза, че няма да клюкарства зад гърба на дама. Не стана ясна причината за следващия му отговор: „Няма да клюкарствам за дама зад гърба й, аз пък прочетох в пресата, че вие сте любовница на Първанов, но не ви питам за това.“

През голяма част от интервюто двамата говореха едновременно. Марчева се опитваше да задава въпроси, Низанов искаше да си каже своето, а не да им отговаря.

„Не ми дадохте думата, не ви е изгодно това, което говоря. Медиите не показват истината, това кара хората в Европа да се обединяват. Ще видите после по коментарите след материала кого подкрепят повече“, каза Перата.

В същия момент Марчева се „застреля“ наужким в ефир и разочаровано заяви: „Това не е разговор. Не мислете за мен. Няма смисъл от този разговор, ние говорим на различни езици“.

Накрая на кавгата Перата изстреля: „Пожелавам ви приятна поръчкова журналистика“, а Жени Марчева вбесено отговори: Пожелавам ви приятен престой под домашен арест“.

Блиц, Би ти ви

Facebook коментар