България или Булгаристан?

Османските представители и тяхното нежелано присъствие по ония времена, днес дават своите отровни резултати!

Да се съсипят няколко поколения чрез пагубно погрешна образователна политика, е престъпление! Да се работи съзнателно авторитетът на страната ни, завоювал в миналото високи постижения в образованието и науката, да слезе под черта, е престъпление!

ЗНАЕТЕ ЛИ, че да се промотира чалга чрез медиите 20 години, нокаутирайки до безмозъчност разсъдъка на няколко поколения, е престъпление!

Знаете ли, че да се ръкопляска на правителства, демонстриращи симпатии по простотията, наречена поп фолк, без да се прави сметка, че произвеждат аморфна, плиткоумна маса, която утре няма да е в състояние да обслужва нито един процес, в нито една област, на нито едно ниво на управление в държавата ни, е престъпление!

Знаете ли, че след обещанията по изборите, от 2011 година до сега, никой не си е направил труда да измъкне Студентски град от бездната на падението и покварата. Няма ли отговорни управляващи, които веднъж-завинаги да приключат с този разврат, наркотрафик и упадък в образователната среда, където на пиедестал са порно заведения, нощни кръчми, барове, незаконни сгради и небивала простотия.

Защо отговорните институции в държавата ни продължават да гледат отстрани и бурно ръкопляскат с бездействието си на интелектуалното и морално убийство на българските деца!

Всичко това, което унищожава бъдещето на българския народ, е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

БЕСНАТА ЧАЛГА И ВЪРТЕНЕТО НА ЗАДНИЦИ Е УПАДЪК И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Цвета Кирилова, Фейсбук

Източник: bultimes

Facebook коментар
Total Page Visits: 843 - Today Page Visits: 1
SHARE