Спечелих журито с “Пестете водата!”

Гришо е най-секси!

Мечтая да съм адвокат

Коя е тя?

loading...

Кристи Дечева е българката, която в рамките на 3 дни се окичи с две корони за красота в САЩ. Зашеметяващата Кралица на красотата е висока 177 см и разбива всякакви митове за блондинки. Завършила е криминалистика и социология и в момента се готви не само да стане адвокат, но и следващата “Мис Америка”.

– Кристи, как се става Мис Земя?

– В моя случай стана случайно. Наричам го късмет, а близките ми казват, че е съдба. Репетирах за съвсем различно модно шоу, когато организаторката на конкурса “Мис Земя” ме забеляза и ме потърси. Покани ме да се състезавам. Реших да помисля и да се консултирам със семейството ми.

– Очаквахте ли да получите короната?

– Нямах никакъв опит в конкурси за красота, да кажем, че имах базови умения в дефилирането. Беше предизвикателство да се включа в надпреварата. Честно казано, когато чух, че печеля – бях изненадана. Не съм си и представяла какво е да съм Кралица на красотата, и то в САЩ. Още повече че съм нова в бранша, а имаше 56 момичета конкуренция на национално ниво. Първото нещо, за което си помислих, когато получих титлата “Мис Илинойс Земя 2018”, е, че България ме гледа!

– Кой беше най-запомнящият се момент от конкурса?

– По време на награждаването, след като обявиха “Мис Земя”, едно от момичетата се подхлъзна и падна от сцената. Не можах да се сдържа и избухнах в смях толкова гръмък, докато шоуто се излъчваше на живо, че после се засрамих от себе си. Може би беше от нерви, не знам…

– Как се озовахте в САЩ?

– Родена съм в Петрич. Бях на 8, когато родителите ми спечелиха зелена карта и се преместихме в Чикаго. В началото живеех 2 живота – прекарвах учебната година в САЩ, а лятото – вкъщи в България. Чак в университета почувствах американската култура и начин на живот като свои. Сега работя в офис, но конкурсите ми за красота са приключили. Имам вълнуващи планове за състезания в следващите 3 години. Мисля, че съм готова отново за битката “Мис Америка 2019”

– Каква е равносметката дотук?

– Моите най-големи постижения досега са свързани с кариерата ми. Гордея се с образованието ми. Готвя се да завърша право и да работя като адвокат. В момента съм юридически асистент в адвокатска кантора.

– Повиши ли се интересът към вас, след като получихте короната?

– Да, имаше по-голямо търсене и интерес от страна на компании и клиенти да работят с мен в областта на красотата. Последната покана дойде от Филипините. Това е изненада!

– А нараснаха ли ухажорите?

– Да, разбира се, винаги има фенове по целия свят, които обичат миски и всички красиви състезателки.

– Българите или американците са по-секси?

– Мисля, че “секси” се основава на личността. Красиви хора има по цял свят. Вярно е обаче, че българите са склонни да се грижат за себе си много и са доста по-загрижени как изглежат, дори когато ходят до магазина.

– Кой е най-красивият известен българин според теб?

– Най-атрактивният безспорно е Григор Димитров.

– А участие в хип-хоп клип?

– Още нямам, уви, но да – бих се снимала! Особено ако е клип на Шанс Рапър. Той е много влиятелен човек в САЩ и дари милиони долари за изоставащите училища в Чикаго.

– Впечатлихте журито на конкурса за красота с платформата си “Пестете водата”. Как го измислихте?

– Избрах темата за опазване на водите най-вече защото е един от ключовите елементи за оцеляването на човечеството. Поради топенето на полярните ледени шапки много от нашите свежи източници на вода се топят в океаните, което може да бъде критична ситуация за бъдещите поколения, ако не се предприемат действия за преобразуване на щетите. Може да е фатално, макар че на проблемите вследствие на климатичните промени да се гледа като на далечна опасност…

– Успяхте ли да се включите в Седмицата на модата в Ню Йорк?

– Отмених участието си заради рождения ми ден. Но пак ме поканиха през февруари 2019! 

– Какво би казала на българите от сцената на “Мис Америка”?

– Искам да съм човекът, който ги вдъхновява. Да им нося вярата: “Мога да успея да сбъдна мечтите си”. Това ще кажа от националната сцена на сънародниците си. Искам да съм пример за успех за нашата малка, но невероятна страна!

– След като сте криминалист, знаете ли кой е съгражданинът ви Петричкия Ескобар ?

– О, да. Чувала съм дори тук. Интересуваме се от българските новини. Четем доста “България Днес”, предимно сайта ви! Доколкото знам, това е човек на име Огнян Атанасов, който е обвинен в трафик на наркотици. Тъй като Петрич е в близост до Гърция, има много възможности за незаконни дейности, така че може да се е изкушил. Ха-ха.

– Какво казват американците, когато чуят за България?

– Любопитни са да знаят за културата ни. Винаги представям страната си в положителна светлина, показвайки снимки на любимите ми места за почивка като Рилските езера и крепостите във Велико Търново. Сега ще водя шефовете ми адвокати в местния български ресторант в Чикаго – искат да опитат кухнята ни!

– Коя е българската книга, която ви вдъхновява?

– От дете съм впечатлена от Алеко Константинов. Мисля, че всеки трябва да го прочете!

Кристина ДИМИТРОВА

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!


Източник: Днес.БГ

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 363 - Today Page Visits: 2
SHARE