Англичанка с изключително точен коментар за Кристиан: Той може да бъде глoбална звезда! (ВИДЕО)

Още през април месец англичанката Наталия , която коментираше и миналата година Поли Генова прави изключително точни коментари за Кристиан във видеата си, които коментират Еврозия 2017.

За тези, които не знаят, Наталия е създател на сайта TunefulTV, тя е музикант, DJ, изпълнител и музикален репортер на свободна практика.

Ето и по-интересните й коментари относно песента на Кристиан:

” Това е добро, това е добро.. ха-ха България, честно.. какво, Кристиан Костов..?

Как е възможно Кристиан, това момче да бъде толкова сладък и да има глас?

Това парче е там горе, то е изключително. Музиката сама по себе си е много, много красива, прекрасна мелодия… и това, което чувствам, е че той има една зряла енергия вътре в него.

Той ще се справи много добре и на живо, сигурна съм, сирурна!. Няма начин да сбърка нещата.. Изглежда толкова уверен, толкова му е комфортно на сцената.

Извивките на гласа му са толкова точни, без усилия, Боже мой… тарара та та та..(пее) Красиво, красива мелодия, красиво представена… имам предвид, че той може да бъде представен на световната сцена, с най-добрите, като Бибър, Шон Мендес, сложете го с тези хора на една сцена и просто той веднага ще пасне… може би да вземе малко танцови уроци (явно тя не е гледала по-бързите му песни, където той е много добър и в това) , защото ако увеличим темпото.. уверете се, че той може да прави всичко. Не само балет, но да закове и по-бързите темпове, това момче ще е просто световна(global) сензация.

Честно България, много добре направено, много добре се представяте.”

Видеото:

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *