Българи в Азия. Красива чуждоземка с български произход опитва български продукти (ВИДЕО+СНИМКИ)

Днес искаме да ви запознаем с една чуждоземка. Тя е красива чужденка с български произход, която опитва български продукти. Има канал в Youtube, който се казва Olive’s branch, и който стремглаво добива популярност.

Красивата чужденка, която е наполовина българка, наполовина сръбкиня е съответно с майка българка и баща сърбин. В момента живее в Сингапур.

Първият български продукт, който опитва е бонбони „Черноморец”, от които тя остава доста впечатлена, харесва й вкуса на портокал и шоколад.

Следващият продукт е „Локум” от захарни заводи Горна Оряховица, от който тя не остава впечатлена, защото тя не обича други сладки неща освен шоколад.

Нещо по-специално, което тя опитва е чипс „КОКО” на фирма КОКО -92 ЕООД от село Рударци. Според нея това е един от първите чипсове в България, който майка й е хапвала като ученичка. Определено й харесва, намира го солен, но според нея е доста сладък в старомодната си опаковка.

Следващото, което опитва е десерт „Балкан”, суха паста с крем. От който тя остава доста впечатлена, или както тя се изразява „ I love it”.

След това ни показва вафла “Мура”, като същевременно се извинява ако има нещо по зъбите си, но все пак това е видео за опитване на храна.

Това е вафла, казва тя и всички българи обичаме вафли. Вафлата е произведена от Nestle и тя остава малко разочарована от светло кафявия й цвят. Но в крайна сметка заключава, че е фантастична.

След това пробва „Снежинки” на фирма ЗИВ-ЕОД град Варна, както казва тя нещо по-различно.

Казва, че миришат на фъстъчено масло. За нея това е фъстък покрит с захар.

След това опитва бисквити „Житен Дар”, които са отново на Nestle (не най-българската компания, и лично за нас от Чуждоземец не много предпочитана). Опитва ги и казва, че са бисквити с масло и са много обикновени.

Следващото е “ Теменужка” бонбони с лавандула, харесва ги много казва, че имат вкус на лавандула.

След това опитва десерт „Чайка”, но го намира за много сладък, не е смятала че десертите са толкова сладки в България.

Следва Нуга Халва, Лукчета, след това вафла Морена.

После бонбони „Амфора”, бонбони „Сезони” с аромат на ягода, после меденка „Любимка”, и накрая вафли „Ная” с какао.

Моля оставете коментар, какво мислите за видеото.

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *