3 бона за наш готвач в Англия

Англия набира наши майстори готвачи. Заплащането им ще започва от 7,50 паунда на час с възможност за развитие. Това означава, че мъжете и жените ще изкарват около 20 лева на час и към 1200 паунда или 3000 лева на месец при 40-часова работна седмица. Това стана ясно от сайта на Агенцията по заетостта, която за втора поредна година набира готвачи за работа в ресторанти и пъбове в Южна Англия. Работодател е Hall & Woodhouse Ltd – стара семейна компания с дългогодишни традиции в хотелиерството и ресторантьорството. Предлагат се 20 работни места както за сезонна, така и за постоянна заетост. Добър английски, професионална квалификация и опит като готвачи са изискванията към кандидатите. С приоритет ще са кандидатите, работили в големи ресторанти.
Работодателят осигурява настаняването, за което наетите ще заплащат само дължимата местна такса – около 160 паунда. Осигурява се още обучение преди започване на работата, 50% отстъпка при хранене в ресторанта в работното време и 20% извън него. Ще бъде възстановена и половината от пътните разходи при условие, че работникът премине изпитателния 4-седмичен период.
Новоназначените готвачи започват със заплащане от 7,50 паунда на час с възможност за развитие в кариерата и увеличаване на възнаграждението.
Одобрените по документи лица ще бъдат поканени на интервю, което работодателят ще проведе на 30 март в Пловдив и на 1 април в Бургас.
Преди това заинтересованите лица трябва да изпратят CV на английски език на е-мейл D.Piryankova@az.government.bg с посочване на позицията, за която кандидатстват. Крайният срок за подаване на документи е 28 март.
Мила Кисьова 

Източник: Стандарт

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *