Пловдивчанка разказа как е забогатяла в Канада, тотално променяйки живота си!

Представяме ви Кристина Търпова.  Преди 6 години в Канада пловдивчанката поставя ново начало на живота си. Успехът й не е обичайната история за българите, които заминават в чужбина, а е вариант на приказката за чистачката, която изгражда успешен бизнес. Това е разказ как една жена, наближаваща 40 години, без да знае език, решава, че ще промени живота си. Кристина заминава за Канада, но знае, че трудно може да продължи като журналист, каквото е работила тук в България. Но получава шанс, който не отхвърля, а приема веднага.

Приятели я викат да им помогне при преместването им от един дом в друг. После следват и други и така започват да я търсят. Кристина не отказва и сега компанията има близо 90 клиенти. В момента в почистващата компания на Кристина в Канада работят 11 жени, 3 от тях са българки. Те започват на 13 долара на час, като достигат до 18 долара. Пловдивчанката е категорична, че при 30-40 часа на седмица чистачките имат добър стандарт на живот.
Търпова припомни, че се очаква през декември тази година визите за Канада да отпаднат. Това обаче не означава, че многото българи, които ще тръгнат, ще намерят лесно работа. Финансово Кристина е категорична, че е постигнала и най-смелите си мечти, като споменава годишна печалба от близо 100 хиляди долара въпреки огромните канадски данъци. Обмисля разширяване на компанията си, но в близко бъдеще няма намерение на разраства бизнеса си и в България.
Източник: plovdiv24.bg
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *