ВИНАГИ СМЕ ГИ ИЗХВЪРЛЯЛИ, НО ТЕ МОГАТ ДА НИ СПАСЯТ МОМЕНТАЛНО ОТ ГАДНИТЕ РАЗШИРЕНИ ВЕНИ! ТУРБО ЕФЕКТ, САМО НАМАЖЕТЕ

Днес ще ви запознаем с чудесата с гроздови семки при разширени вени

Колкото и невероятно да звучи,  гроздови семки при разширени вени, са много полезни.

Те съдържат витамин Е, флавоноиди, линолова киселина и антиоксиданти олигомерни проантоцианидин комплекси (OPC). Ето защо гроздовите семки могат да лекуват разширени вени. OPC в гроздовите семки укрепва структурата на съединителната тъкан на кръвоносните съдове, което води до намаляване на възпалението. Те предпазват капилярите, вените и артериите от свободни радикали.

Днес ще ви запознаем с чудесата с гроздови семки при разширени вени

Те също така повишават тонуса и еластичността на стените на капилярите. Това прави капилярните стени по-устойчиви на кръвоизливи, разкъсвания и инфекция. Може да си направите прах от семена на грозде и да го добавяте към вашата храна.

Гроздови семки  също могат лесно да бъдат намерени под формата на капсули, таблетки и течни екстракти. Ако става за екстракт от гроздови семена като добавки, те трябва да имат съдържание на OPC  не по-малко от 95%. Една доза от 150 мг на ден може да намали болката, паренето, изтръпването и подуването при разширените вени.

Внимание: Да се избягва консумацията на екстракти от гроздови семена на деца и бременни или кърмещи жени, както и тези хора, приемащи антикоагуланти.

Масажирайте се с масло от гроздови семки, за да се предпазите от разширени вени
Ако не ви харесва идеята да консумирате екстракт от гроздови семена, може да масажирате с масло от гроздови семена. OPC е намерено в масло от гроздови семки, което има противовъзпалителни свойства. Това масажно масло също укрепва  повредените капиляри и кръвоносни съдове и подобрява циркулацията на кръвта, пише zdrave.ws.

Направете си този микс:
Масло от гроздови семки-3 ч.л.
Масло от жожоба-3 ч.л.
Всяко друго етерично масло по ваш избор-8 капки

Смесете всички масла. Вземете малко на дланите си и разтъркайте, за да се затопли.
Сега нежно масажирайте краката, глезените или зоната с разширени вени.

Източник: bradva.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *