НАЧАЛОТО НА КРАЯ: Демографска криза

Наскоро един познат ме попита: „Как се забавлявате в чужбина (живея в Западна Европа)?“. Помислих малко и след кратък размисъл върху последните ми наблюдения  му отговорих: „Имаме си араби за “домашни  любимци”, а отскоро си имаме и 1,5 милиона бежанци. Разхождат се свободно по цял ден, излежават се, множат се, а ние ги гледаме и им се радваме. Правят мизерии и са трудни за дресировка, но са диви, та какво да ги правиш. А ние работим за тях,за да са нахранени, да имат най-модерните коли и телефони, да стоят далеч от интеграцията или общо взето да могат да живеят спокойно. Тези от нас, които не работят, учат за да издържат бъдещите им поколения. Голяма веселба!“

Използвам това сравнение, за да изоблича открито навиците на мнозинството принадлежащо към тази група. Сигурно в момента Хан Тервел се обръща в гроба, след като през 8-ми век спря подобна „инвазия“.

Това са хора, които са в Европа за да се възползват от икономическите й блага (социални помощи, детски надбавки, социални жилища и т.н.). Отказват да се адаптират към европейската култура и да черпят от нейните ценности. Техните закони, морал и смисъл на съществуване са концентрирани върху една дума: ислям. Някои от Вас ще го нарекат „религия“, но за мен това е средство за промиване на мозъци. За мен религията трябва да бъде свобода, право на собствена интерпретация и най-малкото трябва да се развива наравно с епохата.

Техните догми са се запазили от създаването им и ще Ви дам няколко примера: уреден брак; жената трябва да е домакиня и многодетна майка; мъжете превъзхождат жените и т.н. Някои от тях са нелепи, като факта, че почти всяко семейство има 5+ деца (но да не забравяме, че те се издържат главно от щедрите детски надбавки на страни като Белгия и Германия). Живеем в епоха, в която човечеството е в пъти по-многобройно, отколкото ресурсите могат да поддържат. Освен това сме свидетели на икономическа криза, безработица и какво ли още не. Все фактори, които водят до демографска криза. Това обаче тях не ги интересува, защото да правиш деца „е закон“!

Веднъж попитах един техен представител: „Защо създавате семейство преди още да имате образование, работа, жилище или изобщо сигурност?“. Отговорът дойде като научен наизуст – „Аллах обича децата! Когато първо направиш семейство, другото идва след него“. Тъжното е, че ще получите такъв отговор от повечето арабо-мюсюлмани в Европа.

Отказа им да се интегрират води до създаването на така наречените „гета“. В страни като Франция, Белгия, Германия и Холандия например те са главно от арабски или турски произход. Но нека погледнем от добрата страна – чувството им за принадлежност към точно определена група ги кара да се изолират и отделят, това поне ги сплотява. Тук веднага мога да направя сравнение с манталитета на мнозинството от българските роми.

Но знаете ли какво е най-лошото? ТЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ В СОБСТВЕНАТА ИМ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА! ДА! Трудно е за вярване, но е факт! Благодарение на сляпата солидарност една част от западно-европейците са развили дори в известна степен „арабофилия“. Всеки, който се осмели да повдигне въпроса като проблематика бива обвинен в расизъм и ксенофобия, а това изглежда е по-важно от всички факти. Думата „дискриминация“ се е превърнала в оръжие и не се допуска, дори това да означава бавно замиране на националните идеи и ценности.

racist-europe_jpg

Личното ми заключение е, че Европа вече е превзета. Демографски, арабо-мюсюлманите ще доминират все повече, докато в един момент не превърнат континента в продължение на близкия Изток. Общият им брой във Франция, Белгия, Германия, Холандия и т.н. е няколко милиона (да не забравяме бонуса от 1,5 милиона след бежанския поток). Опасявам се, че ако се стигне до война на религиозна основа (предвид терора го считам за вече започнало), Европа ще бъде унищожена отвътре, защото „нищо не е над религията“!

Какво можем да направим? За съжаление нищо! Голяма част от тях вече са граждани на новата си западно-европейска „родина“. Можем само да стоим и да гледаме как Европа бавно потъва, гние отвътре и бива превземана, докато в един момент не изчезне и след „Х“ години не се чете за нея в някой учебник по история. И на бъдещия въпрос “какво унищожи Европа” отговорът навярно ще е “псевдо-солидарността” на европейците и техните лидери.

Facebook коментар
(Visited 2 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *