Дневен хороскоп, 13 юни, вторник

Овен: През днешния ден обърнете внимание на хората от приятелския си кръг. Посветете се на хобито си, работете по проекти, преследвайте целите, които сте си поставили. Гледайте на нещата в перспектива.

Телец: Моментът е подходящ да планирате бъдещите си проекти и да поставите пред себе си перспективни цели. Отделете време за хората от приятелския си кръг и от групите, в които участвате. Може да правите и планирани промени в професионален план.

Близнаци: Днес може да свършите повече работа. Очертава се период, през който е възможно да ви бъдат предоставени добри възможности на работното място. Също в партньорствата си с лекота ще постигате разбирателство и хармонични отношения.

Рак: Денят е благоприятен за занимания с йога, за други духовни практики, за изучаване на психология и на всичко, което ви е интересно. Ако се занимавате с финансови въпроси и бизнес, мислете в перспектива. Може също да обърнете внимание на приятелите си.

Лъв: Време е да обърнете по-голямо внимание на човека до себе си: ако давате свобода и проявявате разбиране към другия, винаги отношенията ви ще се развиват благоприятно. Може също да се видите с приятели и да планирате бъдещите си проекти.

Дева: Добре би било да посветите деня на рутинна работа и на изпълнение на ежедневните си отговорности. Може да се изявявате успешно и в професионален план. Заложете на свободно и естествено поведение, разчитайте на оригиналното си мислене.

Везни: Денят не е благоприятен за професионални изяви и за издигане на инициативи по отношение на кариерата ви. Може да се занимавате с творчество и спорт, да отделите време за отдих и забавления с любимите ви хора и с приятелите.

Скорпион: Днес е ден за домашни дела, за срещи с приятели и за занимания с хобитата ви. Може да помислите за целите и проектите, които бихте искали да реализирате в бъдеще. Най-добре би било да се държите свободно и естествено с хората в дома си.

 Козирог: Денят е благоприятен за занимания с бизнес, за финансови дела, за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина. Успешно бихте могли и да започнете някакво обучение. На работното ви място всичко ще бъде наред.
Водолей: Добре би било да посветите деня на нещата, които обичате да правите – хобита, спорт. Старайте се да подхождате творчески към ситуациите, в които попадате. Отделете време за отдих и за забавления с любимите ви хора.
Риби: Днес не е необходимо да се случва нищо важно или твърде значимо. Като следвате ежедневните си навици, подходящо е да се посветите на грижи за здравето си. Медитациите и пребиваването сред природата ще ви зареждат и ще ви балансират.
Източник:edna.bg
Facebook коментар
Сподели