Емигранти ще съдят България

Българи,принудени да емигрират,прокудени далеч от Родината си, изгонени от мафията,управляваща България и до днес, търсят справедливост. Много от тях имат желание да се завърнат тук,където все още имат живи майка и баща,брат или сестра,които ги чакат… Виждайки обаче в какво се е превърнала ,,Чистата и свята република,, за която дадоха живота си Ботев,Левски,Караджата и др. знайни и незнайни герои, осъзнавайки наглите кражби на власт имащите , липсата на справедливо правораздаване,на добро здравеопазване,нехайството на полиция и Прокуратура, безумието доказани престъпници да стават депутати, виждайки че народа в България е оскотял и продължава да гласува за пари, решиха да съдят държавата , за да се даде гласност на това което се случва.
Европа се интересува от държавите в Близкия изток. Но не се интересува от това,което става в ЕС!
Много от тези емигранти са били принудени да продадат това,което родителите им са постигнали и създали с честен труд ,за което са отделяли от залъка си и са търпели лишения в името на добруването на децата им.
Българи,прокудени далеч в чужд за тях свят, принудени да градят бъдещето на децата си. Много от тях не успяха да присъстват на погребението на родителите си…на най-верните си приятели…
 
Всичко това заради няколко стотици мародери, крадци, мафиоти и отявлени бандити,живеещи над закона,с чувството за безнаказаност.
 
Всеки ден четем как оскотели,психически обременени,агресивни и едновременно с това лабилни хора се самоубиват!
Катастрофи, побоища, рекет, бомби, лекари изнудвачи, държавната администрация пълна с необразовани и корумпирани боклуци…и т.н.
 
Нима България не е във война?
 
Тези управлявали от 89г. до сега трябва да бъдат вкарани в затвора до един. Трябва да им се вземат всички откраднати пари, така както направиха румънците. Чичо, леля, брат, сестра и цялата рода на тези бандити, трябва да върнат всичко придобито чрез кражби и лъжи. Теглят кредити с милиарди, за да пълнят банковите си сметки. С тези пари, ”уж” строят пътища, площади, и др. но така, че след седмица само, се вижда как всичко е съшито с ,,бели конци,,
Когато вдигнат заплати и пенсии с по няколко стотинки или лев, вдигат врява до небето, все едно са дали на народа богатства. Непрекъснато тръбят как средната заплата е 600/800 лв. ,но истината е че средната заплата е само 200лв. Не може да осредняват парите, смятайки как един взима 10 000, друг 150… Нека сметнат че 80% от населението получават не повече от 250 лв.
 
Наглостта на депутатите, кметовете, и останалата така наречена ”власт” стигна до неконтролируеми нива. Някакъв идиот в Стрелча, решил че е велик бос, изнасили дете. Друг си купил кола за 160 хиляди евро, трети рекетирал хората и изкупил за жълти стотинки, хиляди декари земя. Това трябва да се спре! На емигрантите им омръзна всякаква сган и паплач, да се ”ръкополагат” сами, за тяхни водачи. Съвсем непознати идиоти, пишат писма, с претенциите че са избрани от емигранти за водачи… Първият,опитал тази измама е Божидар Томалевски. Този господин създаде партия с гръмкото име ”Другата България”
 
цитат:
Божидар Томалевски основава емигрантската партия „Другата България” през месец март 2009 година. Формацията участва на парламентарните избори на 5 юли с бюлетина № 15. Претендира, че целта й е да осигури пряко политическо представителство на българските емигранти в Народното събрание и държавните институции. През 2001 година Томалевски бе сред поддръжниците на Симеон Сакскобургготски, а след това зае ръководен пост в партията му НДСВ, която напусна, за да основе своя.
Почитателите му явно са слепи и глухи за тъмното минало на мераклията да става политик.
Божидар Томалевски е носител на „творческото” име Дарио Томалети, с което е обявен за национално издирване заради измами, твърдят отлично информирани източници на Bulgaria news, близки до пишман – политикът.
Той сам измисля второто си име, за да го припознават като италианец и използва двете имена в зависимост от случая. В момента той се подвизава като Божидар Томалевски именно, защото е издирван като Дарио Томалети. Лидерът на „Другата България” отива във Финландия през 80-те години, жени се за финландка, с която имат дете. После се развежда и отива в Унгария. И там се жени – за унгарка, и с нея има дете. Зарязва я и се връща в България в началото на 90-те години. В смутното и безстопанствено време след промените взема за стотинки от Столична община бившето кино „София” на ул. „Княгиня Мария Луиза” и го прави свърталище за наркомани.
Партиецът заедно с няколко англичани беше обвинен в наркотрафик през 1994 г. и прекара известно време в затвора.
Чрез добрите познанства на своята майка успява да излезе оттам и отива на ползотворна почивка в Парагвай – Държава, станала нарицателно за необезпокояваното процъфтяване на наркомафията.
После Томалети е зверски пребит от собствените си бизнес съдружници, но успява по чудо да оцелее. От Финландия е изгонен и обявен за персона нон грата, макар да има финландски паспорти, всъщност цели три на брой. Понастоящем 75-годишната му майка Лучия Остерлунд заминава за Финландия веднага след него, жени се за финландец с 30 години по-млад от нея и остава там. Прекръства се от Василка на Лучия, защото решава, че света Лучия е нейна покровителка. Близка е с лидера на КТ „Подкрепа” Константин Тренчев, който я нарича „мадам”, твърдят отлично запознати източници.
През 90-те години Василка се подвизаваше в модните списания с палта от норка, а журналистки, развълнувани от присъствието на „дошлата от Запада”, се надпреварваха да я интервюират. Лучия обожава всичко „кралско”, като според близки до нея това й обожание граничи с болестно състояние. Често се е снимала със Симеон Сакскобургготски в Мадрид. Заедно с младият си съпруг тя прави „Роял клуб” във Финландия и се самообявява за началник на всички роял клубове в Европа. След това се подвизава в съмнителната организация „Хелзинки уоч”, последно присъства в „Амнести Интернешънъл”.
Майката на Томалети – Василка е двигателят на „Другата България”.
Лучия обаче си остава и отдадена царистка. Синът си тя слага там, където прави нещо, той е тапата на бутилката. Възрастната госпожа не пропуска да отбележи при всяка своя изява, че е с пет висши образования. Това е лъжа. Василка е със средно образование, завършила е техникум за лаборантки. Томалевски също има навика да си приписва мечтана биография. Той твърди, че е завършил маркетинг и мениджмънт в Хелзинки.
29-годишната Габриела Георгиева – главен координатор за Бургас на партия „Другата България” беше залята с киселина на ул. „Дебелт” 21 в морският град. По думите на пострадалата, покрай нея минал мъж на велосипед, който плиснал течността към лицето й. Първи обезобразеното й лице вижда Георги, който живее точно над мястото на инцидента. Експертизата на медиците в МБАЛ – Бургас сочи, че течността е засегнала лицето, дясната ръка, гърба и седалището на жената. Изгарянията са 20%. Томалевски излезе с декларация до медиите, в която твърди, че деянието е политическа саморазправа.
От Бургаската полиция тогава уточниха, че пострадалата не е омъжена, има дете и живее на семейни начала с криминално проявения Петър Чонтов, за чието минало отказаха да съобщят повече подробности. Той е привикан за разпит от служителите на бургаската „Криминална полиция”. Говорителят на МВР – Бургас обаче допълни, че Георгиева била с „интересна биография”, но едва ли е чак толкова интересна, колкото на нейният партиен шеф, за когото е работила до преди 20 дни. Възможно е мотивът за нападението да е свързан както с личния живот на бургазлийката, така и с политическата й ангажираност.
Английска фирма и пишман – политикът щяха да строят голф игрището в Каблешково, Поморийско през 2005 година. Смесеното дружество „Кабланд”ООД беше създадено в началото на 2005 г. между община Поморие и софийската фирма „Ен Джи Би Кансълтинг” ООД с цел строеж на ваканционен голф – комплекс. Поради подаръчния характер на цената на земята от 15 стотинки на кв. м за парцел от 2000 дка община Поморие се сдоби едва с 20% от дружествения капитал, а останалите 80 на сто станаха собственост на частната компания. Според дружествения договор, сключен тогава, съдружникът „Ен Джи Би Кансълтинг” има право да изключи партньора си, защото притежава повече от 2/3 от гласовете.
Действителните собственици на частната фирма остават анонимни при изготвяне на сделката, защото в деня на подписване на договора – 29 март 2005 г., „Ен Джи Би Касълтинг” става 100% собственост на малтийската офшорка „Дарник лимитед” и от ООД се превръща в ЕООД без знанието на общинските съветници в Поморие, които иначе са упълномощени да представляват общината в смесеното дружество.
Земята обаче е прехвърлена с нотариален акт от 22.07.2005 г. в собственост на „Кабланд”ООД, установи проверка на Bulgaria news. По този начин общинските терени от юридическа собственост на община Поморие са станали собственост на малтийска офшорка.
Като управители на „Ен Джи Би Кънсълтинг” са записани Дарио Томалети и Георги Гюрковски.
Двамата изпращат серия от заплашителни писма до тогавашния председател на Общинският съвет Стоян Стоянов и кмета на община Поморие Петър Златанов. Във фирмената „кореспонденция” се поставя ултиматум, че общината ще бъде изключена като съдружник ако не одобри незаконния устройствен план за голф игрището.
Исканата процедура е незаконна заради предупрежденията на Министерство на околната среда и водите (МОСВ), потвърдени и от Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ), че първо трябва да се даде оценка за въздействието върху околната среда (ОВОС), преди общината да одобри устройствения план.
Желанието на Томалети и Гюрковски е изпълнено и ръцете на общината са извити.
Тогава Божидар Томалевски изпраща писмо до всички медии, в което твърди, че няма закононарушение. Година и три месеца по-късно Томалети се сдобива с ОВОС от МОСВ, който, странно защо, е бил получен от него лично на ръка в деня на подписването му от министър Джевдет Чакъров – 27.07.2007 г., а ведомството твърди, че документът е бил разпратен до съответните институции и до община Поморие. Общинските съветници и председателят им Стоян Стоянов обаче са получили официално писмено становище едва на 23 август 2007 г., т.е. доста след изтичане на законния 14-дневен срок на обжалване.
Когато идва време за инвестиции в игрището от Томалевски пари не се появяват, но буквално безценната земя си остава негова.
И сега няма голф площадка, но пък Томалети сформираше партия докато беше обявен за национално издирване заради измамата с поморийския парцел. Според съдебните регистри първоначалните собственици на „Ен Джи Би Кънсълтинг” Георги Гюрковски, Дарио Томалети и Никалъс Галахар са чужди граждани. Гюрковски и Томалети притежават съответно три броя френски и три броя финландски лични документи за идентичност с различни регистрационни номера. На всяка една от самоличностите им има регистрирани различни фирми. Силно впечатление прави фактът, че индиректните връзки на въпросните компании водят до около 100 офшорни или с чуждо участие компании, регистрирани на едни и същи телефони и адреси в София.
 
Сега стигаме до ”Национален съвет на българите в чужбина”
 
Това са няколко човека, начело с Любомир Гаврилов.
Този човек от поне 10 години се бори тайно да влезне във власта и да забогатее без да прави нищо. Възпитаник на комунистическата школа, върл защитник на тази идеология.
Този се опитва от години да излъже всяко правителство ,че е представител на българите в чужбина. До преди година се подвизаваха с незаконното име „Временни обществени съвети на българите в чужбина“.
Негов съдружник беше Божидар Томалевски. Идеята,която преследваха беше, при гласуването за нов парламент, успоредно да се гласува и за тях, да представляват българите в чужбина.
Но така, че самите емигранти без дори да подозират това. Просто едновременно с едната бюлетина, да им се даде ”незаконно” още една.
Така неподозиращите нищо хора, смятайки че е комплект с другата, да гласуват.
 
цитат:
”От около месец, шепа хора, записана под наименованието „Консултативен съвет“ към Държавна агенция на българите в чужбина. Влезли под кожата на управителя на агенцията г-н Вангелов, тези хора му предоставят списък с „кандидат съветници“ и по „негово“ предложение консултативния орган е създаден.
Никъде обаче в не се споменава публично за тази дейност. Десетки срещи на шепа хора, представящи тези кухи структури ВОС с държавни служители, тайни разговори, телефонни обаждания, лични имейли или пък направо в кабинета се решават бъдещи въпроси за БЪЛГАРСКАТА ДИАСПОРА, която няма информация няма за случващото се. На сайта на Агенцията за българите в чужбина няма нищо публикувано, а реални „сбирки“ вече има.” Това са клика и събрали се хора от ранга на Божидар Томалевски.
 
Тайно и зад гърба на емигрантите, те се опитват да убедят правителството; че са представители на емигрантите и са избрани от тях.
Тези хора са за затвора! Толкова откровени лъжи и измами, може да сътвори само идиот.
99,9 ОТ БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЕЩИ В ЧУЖБИНА, ДОРИ НЕ СА ЧУВАЛИ ЗА ТЕЗИ ”ПРЕДСТАВИТЕЛИ”
Хора които случайно разбраха за това писаха, правиха петиции… но нищо от това не помогна.
Затова сега дават гласност и искат да съдят. Ако и това не помогне, остава да се тръгне с оръжие…
 
Всеки желаещ да се включи, ще бъде добре дошъл.
Източник/antenab.com .
Facebook коментар
(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *