Крисия е избрана да пее в “Замръзналото кралство”

Едно от любимите ни съвременни филмчета на „Дисни“ идва отново у нас под съпровод на симфоничен оркестър и вълшебни гласове в най-магическия месец от годината. „Замръзналото кралство“ се завръща със страхотен неочакван подарък – звездата от детската Евровизия Крисия.

По специалната покана на Disney Concerts, на 21 декември в зала 1 на НДК талантливото наше момиченце ще бъде гост – артист в прожекцията на приказната анимация с музика на живо. Точно на финала на филмчето, малката ни талантлива певица ще изпее „Let it go“ заедно със симфоничния оркестър.

„Имаме традиция във всяка държава на края на прожекцията популярен изпълнител да изпее „Le it go“ в оригинал. Моментът е винаги много вълнуващ и емоционален. За шоуто в България избрахме Крисия, заради гласовите й възможности и приликата й с Елза“ – заяви Сузи Сайтър, основен диригент на Disney Concerts.

Подготовката за спектакъла вече тече – музикални репетиции и изработка на костюма на малката певица – рокля по образец, наподобяваща на принцеса Елза.

На сцената, освен Крисия ще видим и познатите ни обичани родни артисти, които дублират „Замръзналото кралство“ на български език. Веси Бонева, озвучаваща гласа на принцеса Анна, Надежда Панайотова, превъплътила гласа си в принцеса Елза. Красивата приказка нямаше да бъде същата, ако и верните спътници Ханс и Олаф не участваха в „леденото“ приключение. Затова Владимир Михайлов е в аудио ролята на принц Ханс и Теодор Койчинов като снежния човек Олаф.

Билетите на „Замръзналото кралство: филм с музика на живо“ вече са пуснати, а спектакълът ще започне в 20:00 ч.

Източник: Кмета

Facebook коментар