Лайф стайл Мода Панагюрка украси корицата на култовото списание “Вог”

Българката Нора Шопова изгря на корица на модната библия “Вог” (Vogue).

Топмоделът от Панагюрище е откритие на агенция “Ивет фешън”. Това е първата българка, която е украсявала корицата на най-популярното списание за мода в света и втория й голям успех след 2014 г., когато е нейният дебют.

Очарователната панагюрка е снимала за множество световноизвестни брандове и списания из цял свят. През годините блести и от кориците на румънския “Ел” (Elle), както и немската “Грация” (Grazia). Заснемала е материали за модни списания като Io Donna, Flair magazine и Cosmopolitan.

През 2014 г. Нора Шопова спечели наградата „Модел на годината” на сп. “Грация”, а през 2015 година влезе в престижната класация на сп. “Форбс” – „Топ 70 на българските знаменитости”.

Кариерата ѝ минава през моднитe столици Ню Йорк, Париж, Лондон и Токио.

Скоро очакваме да излезе и сесията ѝ за английското издание на „Хелоу” (Hello), която красавицата засне в Дубай през февруари.

Нора има невероятна харизма и уникално излъчване, които са ключът към нейния успех. Освен върху модната си кариера, тя работи и върху магистърската си степен по Право. Истинско съчетание на интелигентност и изтънченост.

Източник: Фактор

Изпратете ни вашата история в чужбина

Пишете на електронната ни поща: chujdozemec@yahoo.com

(Visited 3 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *