Моли – едно тъжно куче в метрото на София! Е, вече не

Едно куче чака тъжно на станция в метрото на София вчера сутринта. Кадър отдалече и снимка, публикувана в една от най-активните групи във Facebook – “Люлин”.

И кратко обяснение: “Сутринта на метростанция “Сливница” този красавец стоеше и си чакаше стопанина. Не знам дали е бил изгубен или изоставен – дано да не е второто. Беше много тъжен, наобиколиха го хора, а той не реагираше изобщо по никакъв начин. Звънях и на “Четири лапи”, на номера им от сайта, но оператор казва, че офисът се бил преместил или нещо такова. Вечерта го нямаше на това място, нямам представа какво е станало с него и дали си е вкъщи вече”.

Така започна тази драматична история.

Моли – едно тъжно куче в метрото на София! Е, вече не

Следва реакцията на десетки потребители на социалната мрежа, които разпространиха трогателния кадър, а още толкова се включиха с коментари и свидетелства. От тях стана ясно, че тъжното куче е видяно и другаде.

“Преди два часа беше на “Сливница” и някакъв човек го хранеше, но със сигурност изглеждаше нещастен”, пише в един от коментарите.

В други пък стопани, изгубили кучетата си, търсят подробности, за да разберат дали не е техният любимец. Така накрая се появяват и истинските стопани. Те се свързват с членове на групата и разказват, че това е Моли. Кученцето им изчезнало на 4 декември и молят за местонахождението му.

По-късно се включва и самата стопанка: “Здравейте, вече мога да се включа. Кучето е наше. Казва се Моли. Моля, ако някой я види, да я хване”, пише тя и уточнява, че Моли изчезнала докато я разхождала.

Малко по-късно идва и ново съобщение от нея, слагащо хепиенд-а на историята. Моли вече е вкъщи и спи щастлива. Радостното съобщение е придружено и от нова снимка на кучето – доволно спяща.

“Благодаря ви много на всички, че ми помогнахте да я намеря. Вече си е вкъщи. Преди няколко месеца я прибрах от улицата. Беше съвсем малка, но вече я бяха кастрирали в “Екоравновесие” и я бяха пуснали обратно с конците и йода, още с млечни зъби. Щеше да е жалко да не се върне”, обяснява историята на Моли стопанката й.

Източник: Днес.БГ

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *