Русенка, прочула се като дизайнер в Калифорния, отваря магазин в родния си град

Талантливата дама се прочу със своите успехи и пробив на световните сцени, след като през миналата година тя стана част от екипа на известната изпълнителка Кейти Пери. Българката отговаряше за облеклото на звездата за участието й в едно от най-гледаните предавания – шоуто на Супербоул.

Виктория работи съвместно и с перлата на Бродуей Идина Мензел – актрисата, която озвучава принцеса Елза в прочутата анимация „Замръзналото кралство“. Нашата сънародничка също така изработва  костюми за известна водеща на телевизионно шоу, излъчвано в Холивуд.

Образованието, което получава в гимназията по облекло в Русе, й дава много силен тласък и изключително добра подготовка.

Една от мечтите й е да развие бизнеса си в Русе, като осигурява работни места и възможности за младите хора. Амбициозната дизайнерка има своя компания за спортни облекла – Vfit, като досега продажбите са се осъществявали онлайн, но в момента подготвя откриването на магазин, който ще предлага нейни модели.

Източник: Десант


Българи в САЩ и всички българи в чужбина, изпращайте ни вашата история, като натиснете тук.

Ако желаете можете да я публикувайте сами в Твоят Чуждоземец -> your.chujdozemec.com , където можете да качите също снимка или видео от страната в която сте.

При въпроси пишете на електронната ни поща chujdozemec@yahoo.com

Facebook коментар