След 10 години мълчание интервюираха най-богатия БЪЛГАРИН в света! (ВИДЕО)

Малцина познават най-богатия българин в света. Това е роденият в малко русенско село Игнат Канев. Този човек в момента притежава над един милиард долара и живее в Канада.
Когато е бил дете са били четирима братя.

Притежавали са общо сам един чифт обувки!

Когато пораства и става момче, Канев отива в Австрия, за да търси пари за живеене. По-нататък се премества в Канада, като е пристигнал буквално само с 5 долара в себе си!
За него било най-тежко това, че не поднава никого и не знае чужди езици. Въпреки всички трудности издръжливия българин успява да си намери постоянна работа и дори да спести пари за една година, с които да си купи кола. Интересното е, че той винаги си носел храна от вкъщи, а не си купувал готова.

В последствие се фокусира на строителния бизнес, където успява да натрупа и голямото си богатство. Започва скромно – купувайки парцел земя за 300 долара. Върху този парцел той и група негови приятели успяват да построят малка дървена къща. В последствие той я продава на двойно по-висока цена и купува 2 парцела…и така нататък, докато по този начин предприемчивия Игнат успява да построи цели 307 къщи.
Най-големият му пробив става след препоръка от известен адвокат, който успява да го препоръча на всичките си негови голями клиенти.

 

Шефкет Чападжиев: 3 качества трябват да си милионер

Най-богатият българин в САЩ „Купуваш си кола и няма на кого да се похвалиш…

Топ 5 на преуспелите в чужбина българи

 

Българи в САЩ,  българи в Канада и всички българи в чужбина, изпращайте ни вашата история, като натиснете тук.

Ако желаете можете да я публикувайте сами в Твоят Чуждоземец -> your.chujdozemec.com , където можете да качите също снимка или видео от страната в която сте.

При въпроси пишете на електронната ни поща chujdozemec@yahoo.com

Facebook коментар
(Visited 6 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *