Къща с три спални в центъра на Лондон се продава за $3

На един от британските интернет аукциони може да срещнете необичайна оферта от собственичка на къща в елитния район на Лондон – началната цена на имота е само $3. Както обясни самата жена в интервю пред журналисти, при обявяване на обекта на търг тя не е допуснала грешка – символичната цена е била сложена от нея след като се е вдъхновила от опита на друг британец, предава Reuters.

Според източниците, жената се надява с помощта на ниската стартова цена да привлече към онлайн аукциона колкото се може повече купувачи, за да продаде имота максимално изгодно. Подобен начин, както обяснява британката, вече е проработил при друг жител на Великобритания през май 2017-та: мъжът е обявил на търг къщата си с начална цена от $5, но впоследствие успял да продаде имота за  $1,5 млн.

Къщата, която е обявена за продажба за символичната сума от  $3, се намира на две минути пеш от Темза. Жената отбелязва, че от дълго време се опитва да продаде къщата, но специализираните агенции за недвижими имоти така и не са могли да намерят заинтересован купувач. В тази връзка собственичката е решила да прибегне до нестандартен начин за продажба на обекта.

Уточнява се, че в къщата има три спални, в двора има малка градина. Къщата е напълно готова да посрещне новия си собственик, наскоро в кухнята е бил направен нов ремонт.

Припомняме, по-рано Domaza съобщи, че жителка на Шотландия организира необичаен конкурс – своята разкошна къща тя предлага на този, който успее да реши кръстословица. На практика, бъдещият собственик ще се сдобие с имота за £25.

Източник: domaza.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *