Здравейте,
с приятелката ми работихме няколко години в Англия, започнахме като повечето във ферма, сменихме няколко работни места, както и няколко адреса, и така се издигнахме до мениджър в предприятие за опаковане на ябълки,а съответно тя организираше логистиката (около 40 камиона).
Парите хубави, живота скапан.
Единствения почивен ден, бърз шопинг да напълним хладилника, пране, готвене и новия работен ден взел че дошъл. Почти всеки в чужбина, предполагам е така….
Както и да е, от една година сме си в България и ето какво направихме, за да си останем тук в нашата си родина, при нашите приятели, семейства и в нашия Дом.

Всичко в клипчето е пренесено и зглобено с помоща на приятели, на които съм безкрайно благодарен.
Отделно си ходим и на работа, не са парите като в UK, но пък не е скапаното подобие и на живот което водихме там.
Благодарен съм на Англия, научих много за себе си и за хората от годините прекарани там.

Желая на всички прекрасни и Светли празници!

Иван Станков

Здравейте,с приятелката ми работихме няколко години в Англия, започнахме като повечето във ферма, сменихме няколко работни места, както и няколко адреса, и така се издигнахме до мениджър в предприятие за опаковане на ябълки,а съответно тя организираше логистиката (около 40 камиона). Парите хубави, живота скапан. Единствения почивен ден, бърз шопинг да напълним хладилника, пране, готвене и новия работен ден взел че дошъл. Почти всеки в чужбина, предполагам е така….Както и да е, от една година сме си в България и ето какво направихме, за да си останем тук в нашата си родина, при нашите приятели, семейства и в нашия Дом. Всичко в клипчето е пренесено и зглобено с помоща на приятели, на които съм безкрайно благодарен. Отделно си ходим и на работа, не са парите като в UK, но пък не е скапаното подобие и на живот което водихме там. Благодарен съм на Англия, научих много за себе си и за хората от годините прекарани там. Желая на всички прекрасни и Светли празници!

Публикувахте от Иван Станков в 23 декември 2017 г.

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 810 - Today Page Visits: 1