Важно! Преференциална цена на прегледи на разширени вени с ултразвук по метода на израелския лекар Яир Галили от 1 август до 30 септември в МЦ „Епика”

едемгодишната практика на МЦ „Епика” в лечението на разширени вени показва как профилактичните прегледи със свръхмодерен доплер и обръщането за помощ при доказано страдание са спасили вече хиляди от коварното заболяване.

За да помогне на всеки, който има и най-малките съмнения или симптоми на заболяването, независимо от стадия, МЦ  „Епика” започна от 1 август двумесечна акция за профилактика и ограмотяване за проблема и неговото лечение.

Български специалисти, обучени от израелския лекар, извършват в клиниката през цялото лято прегледи, за да помогнат на възможно най-голям брой страдащи от София и страната.

Практиката на клиниката показва също и че нерядко за лечение при д-р Галили се записват хора, чиито симптоми се оказват резултат от друго заболяване, нямащо връзка с венозното им здраве. Това е втората важна причина, поради която високоспециализираната диагностика има толкова голямо значение. С прегледа  пациентът получава категорична яснота и насоки съобразно документирания от ултразвука резултат и коментара на специалиста.

За преглед и консултация в МЦ „Епика” е достатъчно да позвъните на телефоните на клиниката и да намерите необходимия половин час, който да подарите на вашето здраве и самочувствие. Летният сезон и ненатоварения ритъм са най-доброто време за подобна проява на грижа за себе си.

От сайта на клиниката ще научите също и за други медицински процедури  като уникалното израелско изобретение за отстраняване на мазнини и целулит Белаконтур, предлагано в България единствено в МЦ „Епика” и извайващо тялото с гарантиран успех вече 8 години. Докато цената на една процедура в САЩ в момента  е 400 щ.д., в МЦ „Епика” удоволствието да се сдобиете с красиво и здраво тяло е в пъти по -достъпно.  

 

За повече информация и записвания може да се свържете на следните телефони:

02/820-38-55; 0879-851-557; 0879-853-557, www.mc-epica.comwww.dr-galili-bg.comhttp://zdraviveni.blogspot.bg. Facebook: Медицински Център ЕПИКА. Адрес: Гр.София, пл.“Преображение“ 1

Източник: www.dnes.co.uk

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *