Кафето е добър старт дори и на най-напрегнатия ден.

Ние всички знаем, че една чаша прясно сварено горещо кафе е най-добрият начин да направи красива всяка една утрин и да ни даде бодрост за целия ден. Всичко това е благодарение на кофеина, който се съдържа в него! Освен това, нормалните дози кафе ускоряват метаболизма, и ако го пиете разумно, можете да се предпазите от много болести и да запазите сърцето здраво.

Представете си колко хубаво би било да съчетаете полезното с приятното, и да превърнете вашето кафе в мощна напитка за отслабване и подобряване на самочувствието. Достатъчно е само да добавите още няколко съставки във вашата сутрешна чаша кафе и след не много време да се насладите на вашата нова и прекрасна фигура.

Как да направите кафето хем вкусно, хем полезно?

Ето и необходимите съставки:

– 100 грама мед

– 150 грама кокосово масло

– 1 равна чаена лъжичка канела

Разбъркайте тези съставки, докато се получи еднородна смес. Така получената паста може да съхранявате в хладилника.

В кафето добавете само една чаена лъжичка от нея. Може да добавяте от тази сладка и полезна паста и във вашето следобедно кафе.

Канелата може лесно да ви спаси от допълнително натрупване на мазнини, защото ускорява метаболизма. Освен това, кафето с канела има божествен аромат и вкус!

Маслото от кокосов орех съдържа специални мастни киселини, които ускоряват метаболизма и укрепват здравето на черния дроб.

Какво да кажем за полезните свойства на меда? Всички знаем колко незаменим е за здравето, а в комбинация с кокосовото масло и канелата ще предаде на вашето кафе един неповторим аромат и вкус. Освен всичко това, медът е естествен и много полезен подсладител.

Ако приготвите кафето си по този начин, вие със сигурност ще започнете да отслабвате – бавно, но сигурно. И ще бъдете вечно бодри, защото тези три допълнителни съставки засилват ефекта на кофеина.

Източник:/lekuva

Facebook коментар
Total Page Visits: 1264 - Today Page Visits: 1
SHARE