Замразен лимон убива раковите клетки?

Лимонът е чудодеен плод, който убива раковите клетки. Той е десет хиляди пъти по-силен от химиотерапията.

Лимоновата кора съдържа 5-10 пъти повече витамини от лимоновия сок, които се борят с токсините в организма и убиват раковите клетки.

Поставете измити лимони във фризера или камерата на хладилника. След като  замръзне лимонът, вземете ренде и го настържете целия, без да го белите. Така го сложете в храната си – супа, ястие или салата.

Можете да го сложите в зеленчукови салати, сладолед, супи, зърнени храни, макарони, спагети, ориз, суши, рибни ястия … списъкът е безкраен. Всички продукти изведнъж ще придобият невероятен приятен вкус, който никога не са имали преди.

Ние обикновено изхвърляме лимоновата кора, но това трябва да се промени! След тази проста процедура за замразяване на целия лимон и настъргване, можете да консумирате тези хранителни вещества и всяко ядене да бъде дори по-здравословно. Лимоновата кора е силен редуциращ агент при отстраняването на токсични елементи от тялото.

И най-важното – терапията със замразен лимон унищожава само злокачествените клетки. И досега никой не се е оплакал от странични ефекти!

Ако разберете кой е източникът на тази информация, ще ви спре дъха! Тя е получена от един от най-големите производители на лекарства в света, който казва, че повече от 20 лабораторни тестове от 1970 г. до сега показват, че обикновеният лимон унищожава 12 вида злокачествени ракови клетки, включително рак на дебелото черво, на гърдата, на белия дроб и панкреаса … И това, което е още по-изненадващо: тази терапия, със замразен и настърган лимон, унищожава само злокачествените ракови клетки и не засяга здравите клетки.

Естествено, веднага ще се намерят всякакви велики учени, които ще започнат да опровергават тази лечебна способност на лимоните, но никак не пречи ние да опитаме! При всички случаи, няма да ни навреди!

Източник: dunavmost

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *