Македонският диетолог Жан Митрев обяви диетата си чудо: Мазнините и целулита изчезват само за ПЕТ дни!

Една от най-популярните диети в съседната ни държава е тази на доктор Жан Митрев. Македонките, които не са успели да влязат във форма в края на пролетта, все по-често я спазват, за да изглеждат добре през лятото. Диетата не изисква гладуване и е само 5 дни. За пет стриктно спазени дни на диетата се губят от 2,5 кг до 5 кг. И това е интересно – Диета чудо пази от рак и Алцхаймер.

Д-р Жан Митрев гарантира, че при повтаряне 3 пъти (3×5 дни с по 2 дни почивка), ще свалите до 15 кг. Важно правило при диетата е продуктите да се консумират в точно дадения ред и да не се смесват по време на хранене.

Ядете първо 2 домата и след тях 2 варени яйца, а не обратното или заедно.

Закуската във всеки един от дните е еднаква и се състои от плод по избор (без банани и грозде).

Пийте кафето си без захар.

1 Ден:

Обяд:

1 портокал 1 варено яйце 1 купичка кисело мляко Вечеря: 2 домата 2 варени яйца Половин краставица 2 сухара

2 Ден:

Обяд:

1 портокал 1 варено яйце 1 купичка кисело мляко Вечеря: 125 г варено телешко месо 1 домат 1 портокал 1 сухар 1 чаша чай без захар

3 Ден:

Обяд:

1 портокал 1 варено яйце 1 купичка кисело мляко 1 краставица Вечеря: 125 г варено телешко месо 1 домат 1 портокал 1 сухар 1 чаша чай без захар

4 Ден:

Обяд:

125 г краве сирене 1 домат 1 сухар Вечеря: 125 г варено телешко месо 2 домата 1 ябълка 1 сухар

5 Ден Обяд:

200 г варена риба или месо 1 домат 1 сухар Вечеря: 500 г варен зеленчук по избор – картоф, морков или грах 1 варено яйце 1 сухар Важно е да спазите правилото, че диетата се изпълнява 5 дни и след тях има задължително 2 дни, в които може да консумирате неща извън режима, разбира се с, мярка, ако желаете максимални резултати. По време на диетата се забранява консумацията на алкохол!

За да не върнете излишните килограми, след края на диетата е необходимо единствено в понеделниците да се придържате към следния режим:

Закуска:

1 чаша сок от лимон, смесен с вода кафе без захар

Обяд:

1 ябълка и 1 сухар Вечеря: 1 варено яйце 1 домат 1 сухар

Източник: https://www.blitz.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *