Най-голямото предателство  в историята на рака: Витаминът Б17

Давид Скот

Фразата „Нека храната бъде твоето лекарство и лекарството да бъде твоята храна“, не може да звучи по-силно особено в сегашната дискусия свързана с рака и сегашното състояние на храната и здравето ни. Разбирам, че като влизам в тази дискусия може да засегна някого заради факта, че позволяваме само на доктори с медицински дипломи да диктуват случаите на болести, да дават приемливи лечения свързани с рака; бомбандирани сме с тези факти докато обикновения човек без медицинско образование не приеме всички тези данни и факта, че ще се събудят някой ден и ще открият, че имат рак в една форма или друга. Като специалист по храненето чувствам, че е мой дълг да отворя такава дискусия тук; да дискутираме лечение посредсвум хранене все още не е нелегално (все още).

Аз твърдо вярвам, че много типове рак на клетката може да бъде излекуван с храна и земни елементи, същото важи и за много типове болести, които съществуват днес. Но, не искам да решите, че ви окуражавам да изоставите сегашното си лечение или вашият онколог ако  в момента се борите с рак.  Но все пак чувствам, че е важно да подчертая едно от най-големите предателства в историята на лечението на рака, което е свързано с не много известното (на по-голямата част от хората)  противораково лечение  познато като Лаетрил, също известно като витамин Б17.

Един от най-концентрираните източници на витамин Б17 може да бъде открит в костилката на един плод, който много от нас приемат за даденост: кайсията.
Самата костилка се намира вътре в твърдата черупка на кайсията. Противораковата съставка се намира в самия Лаетрил Б17 витамин и е известен като Амигдалин (Amygdalin).

amygralin

Въпрос: „Ако Б17 е толкова силен и помощен срещу елиминирането на рака тогава защо не се предписва от модерните лекари като лечение?

Прост отговор: „Контролът срещу рака е известен, и идва от природата, но не е известен на широката публика, защото не може да се патентова, и следователно не е комерсиално атрактивен за фармацевтичната индустрия“ – Г. Едуард Грифин

И така отново живота на много от нас се държи като пленник на цената на патентите, прихода на определени доктори и вероятното намаление на размерите на химиотерапевтични центрове; това следователно ще намали приходите за фармацевтичната индустрия. Това, което прави витамин Б17 толкова силен е фактът, че той е съставен от глюкоза и водороден цианид. Начинът, по който той активно разрушава раковите клетки е като се инжектира глюкозата в раковата клетка. Тогава цианидът и бензалдехида от глюкозата създават целева отрова, която убива раковата клетка. Тази натурална химиотерапия се счита (и все още е) за спорна. Много медицински професионалисти твърдят, че Б17 е токсичен. Последният път когато проверих, да имаш рак (в каквато и да е форма) е токсично само по себе си и причинява смърт всекидневно. Единствените неща, към които Б17 е токсично са раковите клетки и корумпираното правителство.

Ето и разкритието

Въпреки, че не е одобрено за лечение от Комисията по храните и лекарствата в Америка, доктори като Джон А. Ричардсон започват да я използват „нелегално“ за да лекуват пациенти в своята клиника в Сан Франциско, и тя работи забележително по-добре от традиционните методи. Комисията по храните и лекарствата счита Лаетрил за неодобрена форма на лечение и „нелегална“ за практикуващите лекари да предписват, следователно не можете да закупите Лаетрил в САЩ, въпреки че можете да си купите Б17/Амигдалин като добавки. Можете също така да събирате костилките от кайсии и да ги консумирате когато искате, дори и докато се борите с рака.

Най-добрата медицина е превантивната медицина. Няма нужда да чета дълъг лист със статистика. Ако сте американец, или на стандартната американска диета или дори имигрант, вие спортувате много малко и сте обвързани в други разрушаващи тялото избори, тогава рака ви гони: това е статистически факт. Дори ако това е случаят, не е извинение да не сте активни и да не се опитате да се отървете и от най-малката вероятност да получите рак в някаква форма.

Колкото и да е силен Б17, има много други натурални храни, които са помощни в битката да се предпазим. Да консумираме черни семена (Nigella sativa), алое гел, сок от алое, джинджифил, чиа, кимион, тахан, огромни количества от сурови семена и плодове, куркума, годжи бери, чили, спирулина, житняк, смрадлика всички те са от огромна полза – както и регулярното гладуване. И много други подправки от растителен произход и храни са доказани, че помагат в борбата да се предпазим от рак. Да се храниш е едно, как живеем и мислим е съвсем друго. Медитирайте всеки ден. Не пушете цигари…

Всичко, което имаме на този свят е сегашния момент. В този момент, нека да научим  не само за натуралните лекове свързани с рака, но и за много други болести също. Защо храненето не се изучава постоянно в медицинските училища? Това е нещо, върху което може да се мисли. Никога не е късно да се промени. Никога не е твърде късно да си върнем силата обратно.  За вашето здраве!

Давид (Дауд) К. Скот (сертифициран холистичен специалист по храненето)

 

 

Facebook коментар