Напитката за пречистване на Глория: Нямате представа какъв ефект има. Чувстваш се като преродена и целия ден съм в добро настроение

Трябва да се прави често качествено очистване на тялото, тъй като здравето се подобрява чувствително!

Певицата Глория прилага страхотна рецепта, с която червата стават като нови и се постига свежест, каквато невинаги бихте могли да се сдобиете.

Рецептата съдържа полезни съставки.

Необходимо е да смесите: ябълка (1 бр.), мед (1 ч. л.), семена от чиа (1 ч.

л.), ленено семе (1 ч. л.), вода (1 ч. чаша).

Семената се накисват по-рано, близо 12 часа преди приготвянето. След като започнете да приготвяте коктейла, необходимо е да поставите всичко в блендер, с изключение на чиата. След каторазбиете съставките, добавете и семената от чиа.

Следва разбъркване за около 5 минути.

Нужно е тази напитка да се взема единствено преди закуска, поне 20 мин. преди ядене.

Преди нея се пие чаша топла вода с малко лимонче.

„Истина е, пия от това нещо по няколко дни, когато ми се прииска да се почувствам по-свежа и по-млада. Нямате представа какъв ефект има. Чувстваш се като прероден и целия ден си в добро настроение, защото си пълен с енергия. Сбъдната мечта!“ – споделя красивата Глория.

Тази напитка е полезна много не само за очистване на тялото, но и за смущения със стомаха. Много положителен ефект има при запек, защото  чисти изцяло дебелото черво .

Няма никакви ограничения в броя на дните, в които би могла да се консумира. Пие се дотогава, докато се почувства човек изцяло като нов.

Източник: За Жената

Facebook коментар
(Visited 2 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *