Не напитка, а истинска метла за червата! Изчиства всичко застояло там и после работят като нови! Даже кожата ми се изчисти!

Съвременният начин на живот, заведенията за бързо хранене и замърсяването на въздуха запушват тялото с токсини . В резултат на това много хора започват да изпитват проблеми със стомаха и черния дроб , главоболие , кожни обриви , хронична умора и дори апатия .

За да се очисти организма и да се възстанови храносмилането е необходимо да се прави редовно общо прочистване. Най-добре е то да започне с червата. Днес ви представяме напитка, която не само премахва отпадъците , но и запазва оптимален баланс в храносмилателния тракт . Лечебна напитка се състои от два компонента: мед и ябълков оцет.

Лечебните свойства на меда са отдавна известни. Но ябълковият оцет едва наскоро стана много популярен сред тези, които се опитват да подобрят здравето си чрез природни средства. Американския учени наскоро публикуваха проучване, в което уверено твърдят колко много са ползите от пиенето на оцет . Този продукт се бори с диабета , има противопаразитни и антимикробни свойства , помага да отслабнете , намалява „лошия“ холестерол , а и не само.

Източник: kakata.info

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *