Поли Генова: С този буркан отслабнах много, само за 3 дни!

Истинска витаминозна бомба води до отслабване, както и до подобряване изцяло на здравето!

Имунитетът на човека е много важен, защото от него зависи цялото здраве. Затова е нужно да бъде поддържан чрез витамини.

Именно това прави звездата Поли Генова, която осъществи отслабване малко преди „Евровизия“.

Може би малцина знаят, но певицата се е подложила на специален режим, за да бъде прелестна на музикалния конкурс. Най-мощното средство за нейното отслабване е буркан с различни съставки, съдържащи един куп полезни вещества.

Рецепта:

В буркан за компот се слага 1 ч. ч. натурален мед. После се изсипват последователно 1/2 шепа лешници, 1/2 шепа бадеми, една шепа орехи (смлени), по 2-3 сушени сливи, смокини и кайсии (нарязани на ситно), 1/2 шепа кедрови ядки, малко свежи шипки, малко стафиди, 4 щипки канела и един нарязан на шайби с кората лимон.

След като се сипе всичко това, отгоре трябва да има място за още един лимон, чаша мед и сок от един портокал. Накрая бурканът се затваря и се обръща. Престоява така няколко часа и после се слага в хладилника, където остава за една нощ, пише Lekuva.net.

Начинът на употреба има две направления, зависещи от главната цел. Ако се иска засилване на имунитета, се приема само по 1 суп. лъж. в две сутрини от седмицата и винаги на гладно. Ако обаче се търси отслабване, се взима същата доза, но сутрин, обед и вечер (пак преди хранене). И тук става въпрос за два пъти седмично.

Поли Генова е приложила именно втория начин на консумация. Тя си е избрала два дни от седмицата, в които да приема единствено този сироп, което ѝ е помогнало да свали 2 кг. през въпросните 7 дни.

„Важно е хората да знаят, че когато търсиш отслабване, два дни проемаш единствено и само сиропа. През останалото време от деня не вкусваш нищо друго, освен чай. Така се постига бърз ефект.“ – казва певицата, довела България до четвърто музикално място е Европа.

Източник: novinite696.com

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *