Точно когато Ребека сметнала, че всичко е загубено се е свързала с холистичен лекар, на когото разказала всичко за своите кожни проблеми. Лекарят й препоръчал да опита да пие ежедневно чай от магданоз, защото повечето хора, който имат някакви кожни проблеми имат някакви проблеми с работата на черния дроб.

Магданозът е един от най-добрите натурални средства за детоксикация на черния дроб и бъбреците. Изследванията, които лекарят препоръчва на Ребека, доказват тезата му. Органът на жената не функционирал правилно, а това се отразило негативно на кожата й. Ето защо в следващите 30 дни тя пиела чай от магданоз ежедневно – преди закуска и преди вечеря. Месец по-късно резултатите са изумителни и кожата й била безупречно чиста.

Ето и точната рецепта за приготвяне на чай от магданоз:

Накиснете магданоз във вода с няколко капки оцет. Обвийте съда в кърпа и приберете в хладилник. Когато решите да си правите чая, вземете ¼ чаша магданоз и полейте с вряща филтрирана вода. Изчакайте около 5-6 минути, добавете няколко капки лимон по желание и пийте.

За да има ефект, чаят трябва да се пие два пъти дневно – сутрин и вечер по една чаша преди хранене.

Можете да се възползвате от магданоза за лечение на кожни проблеми, и по други начини. Например можете да използвате етерично масло от магданоз, с което да мажете кожата си два пъти дневно. Може да го добавите към ежедневното си меню, което ще спомогне изхвърлянето на отпадъци и токсини от организма.

Употребата на магданоз ще помогне не само при кожни проблеми, но и при най-различни заболявания. Високото съдържание на витамин C и витамин А има мощен антиоксидантен ефект, който унищожава свободните радикали, отговорни за развитието на заболявания като атеросклероза, диабет, рак на дебелото черво и матката и астма. Чаят от магданоз ще ви помогне и при менструални болки, настинки и кашлица. /Източник lekuva.net

Facebook коментар
Total Page Visits: 1551 - Today Page Visits: 3