Тази жена прави закуска за децата си и ги убива поради грешка, която всички правим! Споделете това с всички, които познавате!

106

Много често майки обичат да подготвят домашна храна за децата си и не харесват идеята за хранене с полуфабрикати. За съжаление, нещата не винаги вървят по план и ето тази нещастна майка го потвърждава.

Жозефина, майка на две деца, се събудила рано един ден и решила да подготви здравословна закуска за децата си.

Агустин на 8 години и Мария на 6 г., така че те няма да се наложи да ядат нездравословна храна в училище. Тя сготвила няколко яйца и шунка с пресен портокалов сок.

Децата се събудили и тя ги изпратила да се измият в банята – тя спазва строгите правила научила от баба си – не може да седне на масата за ядене, преди измиване на ръцете. Жозефина подготвяла масата, когато Мария казала: „. Мамо, Агустин не е излязъл още и аз  ще трябва да отида да се измия в тоалетната“! „Агустин“, казала Жозефина, „спри да играеш в банята и излез“! Малкото момче излизнало и сестра му отишла в банята да се измие. В същото време Жозефина получила текстово съобщение от съпруга си и отнело известно време да отговори, докато Мария е била в банята. След изпращане на съобщението, Жозефина отново извикала децата. Съпругът ú все още продължавал да изпраща съобщения и докато Жозефина  сервирала на масата успяла да отговори на всяко от тях. Децата хапнали и тръгнали за училище в 7:45 ч.

loading...

Два часа по-късно Жозефина получила шокиращата новина, че децата ú са на път за болницата.

Тя изпаднала в паника – какво се е случило? Обадила на съпруга си и те се втурнали ужасени към болницата. Лекарите им казали, че децата са в лошо състояние – те били с висока температура, която вероятно е била причинена от бактерия, известна като салмонела.

Този вид заболяване се причинява от бактерия, като заразяването със салмонела най-често се случва чрез храна и уврежда вътрешните органи и нервната система. Жозефина припаднала и се наложило да бъде упоена, докато съпругът й се молел на Бог за семейството си.

След като направили някои тестове, лекарите заключили, че бактерията е била в закуската, направена от Жозефина сутринта. След разговора на лекарите с нея, те открили, че Жозефина използвала телефона си по време на приготвянето на закуската, което вероятно е причината за заразата. Нашите телефони са покрити с хиляди бактерии, които могат да се озоват върху храната ни и имат фатални последици!

Това счупило душата й – да вижда собствените си деца в толкова лошо състояние е нещо, което никой родител не би трябвало да изпитва. Тя седяла до леглото им и се молела за прошка отново и отново. Но чудото не се случило…. Лекарите направили всичко, което е било възможно, но поради тежката форма на салмонела те не могли да спасят децата.

Сега Жосефина използва опита си, за да предупреди всички хора по света – никога не използвайте телефона си, докато приготвяте храна. Това може да доведе до инфекции, които имат фатални последици!

Източник: mushmorok.com

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 68 - Today Page Visits: 2
Сподели