Торнадо- чистач на черния дроб. Изсмуква всички токсини само за 4 дни

Велик начин за пречистване на черния дроб и цялостна детоксикация!

Вероятно не сте чували досега за стафидената вода, но тя бързо може да стане вашето любимо питие.

Ако следвате стриктно лечебната процедура, която ви предлагаме, след само 4 дни ще отчетете, че храносмилането ви се подобрява и вече сте много по-пълни с енергия, отколкото преди. Стафидената вода стимулира усилено всички биохимични процеси в черния дроб, като подпомага детоксикирането на кръвообращанието

 

Лекарство за пречистване на черния дроб

Стафидите са определени от лекарите като отличен източник на антиоксиданти. Те защитават тялото от най-големия му убиец – свободните радикали, които са виновни за появата на почти всички онкологични заболявания. Стафидената вода е това лекарство, което е в състояние да направи цялостно пречистване на черния дроб, но същевременно и да предпази човек от сърдечно-съдови заболявания, пише в. „Шоу“.

 

Как да приготвим стафидена вода?

Нужни са 2 чаши вода (това възлиза на около 400 мл.) и 150 гр. стафиди. Необходимо е обаче да се изберат по-тъмни стафиди, тъй като те са естествените. Светлите са най-често резултат от химическа обработка.

Водата се поставя на котлона и се чака не само да заври, но и да кипне. После се слагат стафидите (добре измити), които се оставят 20 мин. да врат. Накрая се прецежда добре и се пие водата. За по-силен ефект може да се оставят накиснати във водата, при изключен котлон и затворен капак, за една нощ. После на сутринта се прецежда и се затопля напитката преди консумация.

Стафидената вода се пие наведнъж – винаги на гладно и не по-малко от 30 мин. преди закуска. Пречистването трябва да продължи най-малко 4 дни, но може и до седмица. Хубаво е да се прави веднъж в месеца, за да се постигнат по-трайни резултати.

С тази напитка се стимулира и храносмилането. Тя помага за по-добрата обработка на хранителните вещества в стомаха, намалявайки киселините. Редом с това дава полза върху кръвообращението и чернодробната функция.

Източник: politikata

Facebook коментар
(Visited 2 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *