Трайното отслабване е трудно, но възможно! Този документален филм разкрива шокиращи тайни!

Трайно отслабване – да, възможно е!

И вие ли сте от хората, които се тормозят заради излишни килограми? Какво виждате, когато застанете пред огледалото? Колко често наричате себе си свиня или слон? Сега е времето да кажете стоп на всички мъчения и да отслабнете бавно, но трайно и здравословно!

Филм разкрива шокиращи тайни за храната и отслабването. Водещи здравни експерти показват как производителите нарочно блъскат храната с всякакви вкусни отрови. Целта е една – да ви накарат да се пристрастите към определени продукти и марки! Трудно е да обърнете гръб на този вид хранене, но ако го направите, ще отслабнете и ще бъдете здрави!

Документалният филм „Глад за промяна“ показва каква е връзката между диетите, загубата на тегло и хранително-вкусовата промишленост. В него показват хора, които са с наднормено тегло и се оплакват от всякакви болежки. Експертите пък разкриват, че човек е по-силно зависим от широко употребявания консервант мононатриев глутамат (Е621), отколкото от никотина. Страшното е, че производителите на храни ни тровят, защото ни предлагат продукти, които са токсични.

Вижте трейлъра на филма:

Източник: lekuva.net/

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *