Факт: Гъбичките по ноктите са упорити, но това мазило ги убива до крак! (смесете тези 4 съставки в точното им съотношение)

Гъбички по ноктите – това е огромен проблем при все повече хора!

Все повече хора, сред които и млади, са изпитали и ще изпитат на свой гръб ужаса, наречен гъбички по ноктите. На пръв поглед ще си кажем, че това не е болка за умиране, но само този, който се е напатил, знае какъв кошмар са те.

Лошото при тях е, че се появяват неочаквано и бързо, а в повечето случаи умират бавно. Понякога дори е невъзможно да бъдат премахнати. Защото в аптечната мрежа и по телевизията не спират да рекламират продукти – уж за лечение на гъбички по ноктите.
 
 
Които обаче са едновременно скъпи и неефективни. Даваме си парите, проблемът си остава. Е, дотук! Не се харчете за безполезни покупки, а запретнете ръкави и си забъркайте сами това лечебно мазило. От което всички гъбички по ноктите изчезват в рамките на десетина дни, при това безвъзвратно.
 
 
Че това е самият факт, ни написа нашата читателка Венера Димитрова от Велико Търново, която се е отървала от бича, наречен гъбички и раздава рецептата на близки и случайни хора.
 
„Който иска да вярва, който иска да не вярва. Искам да споделя опита си и да помогна на хората като мен. Защото знам какво е да си жена и да не можеш да обуеш сандали през лятото. От срам, че краката ти изглеждат ужасно“, пише болярката Венера.
 
И съветва всеки, който има подобен проблем като гъбички по ноктите или възпаления, да изпробва нейния лек. Дори и да не му се вярва. Защото само след седмица-две друга песен щял да запее.
 
Важното при това мазило е съотношението на съставките, които са четири на брой. Смесват се 50 грама медицински спирт, 15 капки йод, една супена лъжица салицил на прах и една супена лъжица зехтин.
 
Всичко това се смесва перфектно, за да се получи хомогенно мазило, което се ползва вечер. Ако имате някакво възпаление, ще усетите подобрението и разликата още от първото намазване.
 
Гъбичките по ноктите са по-упорити, но и те гарантирано вдигат бялото знаме и изчезват максимум след десетия ден или до две седмици. И при това не се връщат обратно.
Източник: goreshto.ne
Facebook коментар
(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *