Един истински съвременнен алхимик разкри тайната на алхимичната медитация в България. Неговото име е  Ги Дьо Вилньов (Guy Villeneuve ) и е роден в Южна Франция.Той е наследник на прочутия алхимик и мистик Арнолд Вилньова, те са каталунци, преселени в Южна Франция.

Той е един от основателите на европейската алхимична традиция през 13-ти век и всичко това се е съхранило в тази фамилия и естествено се е проявило в него.  Тази алхимична медитация (méditation alchimique) ще пречисти кръвта ви и ще ви даде нови познания.

Това е една от големите тайни на живота, които учените са успели буквално в последните години да открият. Защо говорим за тази история?
Защото в Алхимията се ползва една много особена медитация. Тази медитация с прави с метали. Взимате чисто олово (2-3 см. в диаметър) и го държите с лявата ръка. Взимате чисто желязо в дясната ръка ( 5 х 4 см. плоча). Много е логично, защото лявото полукълбо е мъжка енергия, влиза в действие с части на тялото в дясната част на тялото, тоест ще получим мъжката сила, тоест ще получим Марс, тоест получаваме желязото. От другата страна имате оловото, което е женско. Тези два канала на нивото на кръвта създават две течения.

Това са микро течения, на които основната им идея е да изчистят паметта, която се пази в кръвта. При условие че тази медитация практикувате 20 минути на ден, главата ви трябва да е на север, краката ви на юг, да сте легнали на земята и да сте си разтворили ръцете. Ляво с олово, дясно с желязо. Това го правите 10 минути и след това прекръствате ръцете и краката.

В някои документални книги за историята ще видите египетски жреци и даже фараони, които редовно стоят така, но никой не ви е казал какво държат в ръцете си.

Сега вече знаете какво държат. И имате възможност да променяте паметта на своете тяло и на кръвта.
Колкото повече практикувате тази медитация ще пречистите вашата кръв, а това за какво ви служи? Когато кръвта ви стане чиста, нещо ще се промени във вас, казва  Ги Дьо Вилньов.
Древните са работили в лабораториите, изключително сложни алхимични процедури и този вид в лабораториите сложни процеси все още е актуален. Но се сменят ерите. Минаваме от ерата на Рибите в ерата на Водолея. В същото време сменихме хилядолетието и сменихме и века. Вие всички и ние които живеем сега имаме голям шанс, голям късмет.
Настъпва една епоха по нов начин да практикуваме алхимията и сега този процес вече се появява. 

Цялата лекция:

Източници: ruzgfpegk.free.frportal12.bg
Facebook коментар
(Visited 1 times, 2 visits today)
Total Page Visits: 6706 - Today Page Visits: 3