Българско кисело мляко стана номер 1 в щатите

Кисело мляко „Тримона” е млечен продукт номер 1 в класацията Dairy Foods’ 2016 Best New Dairy Products в САЩ. То е избрано за най-вкусното откритие на отминалата година с гласовете на потребителите. Те са гласували онлайн в сайта http://www.dairyfoods.com/.

Запазената марка „Тримона” е собственост на пловдивчанина Атанас Вълев. Предприемчивият българин успя да наложи продуктите си в търговската мрежа в Америка, а клиентите му се увеличиха стремглаво не само заради вкуса, но и заради факта, че е био пише Блиц.

 “Нека гърците си имат философите, оставете киселото мляко на нас”, гласи новото рекламно послание на “Тримона”, която е основана от пловдивчанина Наско Вълев и вече се продава в стотици супермаркети на Източния бряг.

Американското българско кисело мляко е органично и пълномаслено. С каймак. Кравите, които дават млякото за него, пасят тучна зелена тревица, а не се тъпчат с фуражи. Леко резливо е и всеки, който го е опитал казва, че е по-истинско от киселите млека в България пише Клуб Z.

 

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *