Бразилско село, в което всички жители са самотни жени, търси ергени!

Ноива де Кордеиро е село в южната част на Бразилия, в което живеят само самотни жени, които се нуждаят от мъже. Обикновено момичетата напускат селото, когато навършат пълнолетие, а малкото мъже работят в близките градове и се прибират само за почивните дни, информира БГНес.

Заради липсата на мъже младите жени отправиха апел към ергените в местността, приканвайки всички желаещи да се преместят в тяхното село,

В селото живеят около 600 жени, повечето на възраст между 20 и 35 години, а местните е региона ги определят като „впечатляващо красиви“. Въпреки това тези хубавици няма с кого да сключат брак. Там единствените мъже са или женени, или техни роднини.

„Всички сa от една кръв, заради което отдавна не съм целувала мъж“, споделя 23-годишната Нина.

Ето защо момичетата решили да призоват заинтересованите ергени да заживеят в тяхното село. Но много представители на силния пол се плашат да отидат на място, където властват женски правила.

„Живеем в хармония. Когато няма мъже, сме много по-спокойни, защото се опитваме да разрешаваме всеки конфликт като достигнем до общо съгласие“, разказва 49-годишната Росали.

„Но мечтаем да се влюбим. Искаме да продължим живота си тук, а не да напускаме селото, за да си намерим съпруг. За това търсим мъже, които са готови да оставят живота си и да станат част на нашия“, допълни Нина.

Facebook коментар
(Visited 3 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *