В Швейцария откриха хотел без стени и покрив

В швейцарския кантон Граубюнден хотел Null Stern Hotel откри своята единствена стая без стени и покрив под небето в планината. Тя се намира посредата на швейцарските Алпи и разполага само с легло и спално бельо. Независимо от факта, че хотелът е с нула звезди, той има икономи в бели ръкавици и папионка, които приветстват всеки гост.

Тук тоалетна няма, но гостите могат да използват обществената баня , която се намира на 5 минути пеша от “стаята”. В случай, че времето е лошо, хотелът може да бъде временно затворен, а резервацията може да се отмени в последния момент. Визията на изобретателите е да сложат още такива “стаи” сред природата.

Null Stern Hotel – идея на братята Франк и Патрик Риклин. Създателите на хотела са сигурни, че това ще бъде само първата от много такива хотели в Швейцария, които позволяват да се насладите на живописните швейцарски пейзажи. Цената на нощувка в стая е 150 евро.

“Ние предлагаме на гостите възможност да преживеят нещо ново и да се съсредоточат върху нещо неуловимо, свеждайки до минимум всичко останало”, – обясняват същността на своите идеи двамата братя./economic.bg


Българи в Швейцария и всички българи в чужбина, изпращайте ни вашата история, като натиснете тук.

Ако желаете можете да я публикувайте самив Твоят Чуждоземец -> your.chujdozemec.com , където можете да качите също снимкаили видео от страната в която сте.

При въпроси пишете на електронната ни поща chujdozemec@yahoo.com

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *