Ден за медитация и прозрения

ПОЗИТИВИ

27-ият лунен ден е време за медитация. Ден, в който ще се получат съкровени знания за еволюцията на душата през предходните няколко лунни дни. Възможно е интуитивно прозрение. Сънища през това денонощие се сбъдват, могат да носят послания за истината в нашия живот.

Днес е и ден на духовността – време за молитва, в което може да получим помощ от Вселената. Добре е обаче да не се молим само за себе си, а и за другите, така се свързваме с висшата енергия.

Денят ще е много силен, мощен като енергия и ще ни помогне да вземем най-правилните решения и действия. Силата, волята ни, концентрацията, способностите ни ще нараснат неимоверно и ще ни помагат.

Ако не сме намирали правилния път, по който да тръгнем, днес съдбата ще ни засипе с идеи, вдъхновения и иновативни планове за бъдещето.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

На моменти може да бъдем малко по-агресивни, напрегнати, раздразнителни от най-малкото нещо, всичко ще ни дразни и към всичко може да изпитваме съмнение и страх. Затова е добре да бъдем особено бдителни в отношенията си с близките, можем да развихрим голям проблем от нищото.

http://www.chrithmith.com/2016/11/23/donald-trump-make-christmas-great-again/

Колкото  и да е трудно, добре е да правим компромиси както със себе си, така и с другите, за да избегнем конфликтите и лошите последствия.

Да не се стремим да подчиняваме и манипулираме хората около нас, това няма да ни донесе ползи.

ЗДРАВЕ

Уязвими са половите органи, възможно е обостряне на хемороиди и на запек. Да не се правят операции на дебелото черво и половите органи, ако не е наложително. Да не се правят лъчетерапия и манипулации с бенки. Податливост към депресии.

Ивелина Рускова, астролог

Източник: spisanie8

Facebook коментар